Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pakárna je černohumorný animovaný seriál. 13 patnáctiminutových satirických příběhů je určeno mladým lidem ve věku 14-99 let.

Hlavními hrdiny je čtveřice teenagerů - Intoš, Drsan, Synáček a Bohouš Mekota. Ti docházejí do školy, kterou řídí Ředitel Hnízdo - odborník vyslaný americkou Nadací pro podporu primitivních národů ve střední Evropě. Jeho úkolem je pozvednout nám tady všem - tedy i vám - bojovou a pracovní morálku.

Druhou linku tvoří rodina Bohouše Mekoty - nezaměstnaný Otec, hodná Máma a Dědeček - milovník starých časů.

Technologie:  Seriál je vyráběn technologií ploškové počítačové animace pomocí software Maya a Animo. Jednotlivé plošky a pozadí jsou ručně kreslené, poté nascanované do počítače a vykolorované softwarem Animo. Posléze jsou přeneseny do software Maya, kde je z nich vytvořena plně hybná „plošková loutka“ s virtuální kostřičkou, které následně tým animátorů vdechne život. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Theodor Simeon

Theodor Simeon (hodnocení, recenze)

tento seriál je naprostá bomba !!!
Pamatuju, jak jsem ho viděl poprvé. Náhodou, v televizi při jeho premiéře. Myslel jsem že sním...že něco tak geniálního ani nemůže vzniknout.
prostě mi to sedlo....
ale je pravdou, že si smlsnou spíš inťoši, než běžní konzumenti pořadů jako Simpsnovi a podobných pytlovin.

 (hodnocení, recenze)

jak může někdo srovnávat věci které spolu vůbec nesouvisí viz.Simpsonovi,South Park (navíc  i South Park a  Simpsonovi jsou uplně každej o něčem jiném a s úplně jiným humorem) atd.,tohle přece neni nějaká kopie ale originální český seriál s jiným stylem humoru! To je ten českej národ natolik hloupej,že tomuhle humoru nerozumí??? Někdy se musím za komentáře na rádoby odborné úrovni,tady na čsfd stydět!!! Pravdou je,že tento seriál není na 100% hodnocení,ale odpad si nezaslouží ani omylem. Má své české klvality,které zcela evidentně zhýčkanci americkým a britským humorem už v dnešní době jen těžko ocení.

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Uplně nejvíc hláška Drž pec !!!! tak na to se nedá zapomenout !!!!

JayCZ

JayCZ (hodnocení, recenze)

Intoš: Já jsem intelektuál a ty prodavačka.Ten, kdo čeká , ten se dočká. Bohouš Mekota: tak pozor!!!každá holka to nemá o prachách Synáček:Hm..to je to bezplatný školství!!! Drsan:Hlavně nebejt měkej!!!

Peckoslav

Peckoslav (hodnocení, recenze)

Viděl jsem sice jen par dílu, ale stojí to za to. Nejvíc se mi líbil, ten díl s Metalikou. Fakt bomba.

MartyS

MartyS (hodnocení, recenze)

Me se tento serial celkem libi,videl sem zatim sice par dilu a celkem se zasmal nad nekteryma vtipama.Nejvice se mi libilo jak predvadel ten ucitel tzv. strasny narez" na Intosovi kruzitkem.To me dokazalo nejvice pobavit.Je to proste pakarna

Shokar

Shokar (hodnocení, recenze)

Tohlo dilko asi nemuzu zavrhnout uplne, ale jdeproste a jednoduse o velmi slaby podprumer. Videl sem asi 2 epizody a stacilo. Protoze pro me opravdu nejvetsim problemem je technicke zpracovni (aniamce, kresby) no tohe opravdu nemusim... tohle ten serial uplne degraduje. Na internetu je spousta flashovych vytvoru, ktere kvalitou animace a graficku uravou prevusiji tohle dilko o nekolik radu. Snad tvurci trochu pochlapi a pripravi divakum neco koukatelneho!!!

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Problémem tohoto seriálu je , že místo parodování skutečnosti ji jen připomene a opomene parodovat . Minimálně u prvého dílu se člověk spíš hořce pousměje než aby se od srdce zasmál . I na tak krátkou stopáž by bylo vhodné použít více vtipů či lépe gradovat ten náznak děje ...

 (hodnocení, recenze)

Grafika je sice prumerná, ale je tam to ceský kouzlo a to se mi líbí

Fifinka

Fifinka (hodnocení, recenze)

Náhodou, mě se to dost líbilo :) sice sem fiděla zatím jen 4. a 5. díl, ale jako fakt cool :)) některý ftipy sou vážně dobře vychytaný :))

Reklama

Reklama