foto

Zdeněk Suchý

  • nar. 7.8.1963 (56 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pirko
2010 Škola princů (TV film)
2007 Kolotoč (TV film)
2004 Horem pádem
2003 Čert ví proč
2002 Musím tě svést
2000 Samotáři
1996 Šeptej
1987 Pravidlá kruhu

TV seriály

2018 Přijela pouť (TV seriál)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
První máma (1) (S02E10)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2006 Pakárna (TV seriál)

Dokumentární

2019 Ze života Ivana Trojana (TV film)
2012 Zelená poušť
2009 ČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ES (koncert)
2006 Musím ti to říct (studentský film)

Hudební videoklipy

2017 J.A.R. - Zhublas (hudební videoklip)
2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Český revival (TV film)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
Ze života Ivana Trojana (TV film)
2018 Češi zachraňují (TV seriál)
Opice kahau v Indonésii (E06)
Zoborožce na Filipínách (E05)
Zubry v Česku (E04)
další epizody (6)
2015 Zlatá šedesátá (TV seriál)
Jaromil Jireš (S02E12)
Evald Schorm (S02E11)
Jaroslav Papoušek (S02E10)
další epizody (5)
2013 ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
2012 Drop In - nikdy není pozdě (koncert)
2010 1082 týdnů
2009 20 let bez opony (koncert)
2007 Vladimír Mišík & Etc. (koncert)
Wohnout - AHOJ DĚDO aneb co tebe čeká, nás zatím nečeká (koncert)
2006 Jiřina Bohdalová - neuvěřitelných 75 (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1995 Dancing Barefoot (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)
Pomáhej s humorem – Konto Bariéry (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)
1993 Trip (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 J.A.R. - Zhublas (hudební videoklip)
2015 Dan Bárta & Illustratosphere - Maratonika (hudební videoklip)
2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
1998 Sexy Dancers: Slim Jim (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Češi zachraňují (TV seriál)
Opice kahau v Indonésii (E06)
Zoborožce na Filipínách (E05)
Zubry v Česku (E04)
další epizody (6)
1995 Dancing Barefoot (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 J.A.R. - Zhublas (hudební videoklip)
2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2003 Poprask (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)
1993 Milan už jde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace