Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružný seriál o třech malých zbojnících se odehrává v roce 1643, v čase občanské války v Anglii a Walesu. Natáčelo se v Česku, na Švihově, v Klenové a okolí, s převážně českým štábem, herci jsou zahraniční, ale v epizodních rolích se objeví i řada známých českých tváří - Marek Vašut, Pavel Kříž apod. Hudbu složil Michal Pavlíček. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Z jednoho dílu usuzuju, že se bude jednat o dost vtipný seriál pro děti, na který se ale s klidem může koukat i jakýkoliv dospělý aniž by utrpěl zdravotní újmu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi 2 a 3 hvězdičkami. Jako dobrodružný seriál pro děti to má své atributy, ale je to celé jakési zmateně vyprávěné, bez vysvětlení. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva celé díly a pár kousků. Připadalo mi to jako průměrný dobrodružný dětský seriál. Byli tam dobré scény, ale celkově příběh stál za prt. (loupení bot, laviček...) ()

Jaccobos 

všechny recenze uživatele

Občas nudí, ale na mudrce, sira Johna a jejich hlášky nemá nikdo :) Nejlepší byla Jailosva babička: Občas mám problém rozeznat tě od lady De vroax (nebo jak se to píše :) ()

CharlotteHo 

všechny recenze uživatele

Určitě to z hlediska filmových kvalit nedosahuje 5 hvězd, ale já ten seriál milovala, je to moje dětství, a kdyby kdokoli věděl o možnostech, jak ho sehnat... Dejte vědět. JPro mě, jako dítě to byl nejlepší seriál na světě! ()

AdiegoA 

všechny recenze uživatele

Ano, za to že se natáčelo u nás na Klenové dam jednu hvězdu a druhou za pocit, že mi při sledování bodová hodnota IQ neklesá jako u Ordinací a podobných pochybných seriálů. Konec konců takový britský Robin Hood neni o moc lepší. ()

brabi 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomto seriálu hráli děti o něco mladší, bylo by to asi gniální. Ovšem "dospělé" chování, jednání a mluva adolescentů mi připadá trapná a chvílemi sem se trochu styděl, že se na to vůbec koukám. ()

Glukoza 

všechny recenze uživatele

Vím že Zbojníci nemají rozhodně kvality na pět hvězdiček, možná ani na čtyři, na tři, ale pro mě srdcovka z dob, kdy jsem nejvíc lítala po lese a stavěla s děckama bunkry. Ano, kdybych se na to podívala dnes, možná bych dala za odpad, ale neudělám to. Protože tehdy jsem se těšila na každý díl jak dneska na páteční odpoledne, srandy u toho byl kopec a milovala jsem znělku a ty malé vtípky a pseudovtipné situace. To je nostalgie! ()

Reklama

Reklama