Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Má to možná zajímavý nápad, ale provedení je příšerné. Pár jsem viděl, ale dokoukat je do konce chtělo hodně trpělivosti. Na seriál točený tímhle stylem by byly zapotřebí nějaké ty herecké výkony, které jsou ovšem na úrovni horší argentinské telenovely... Je to vážně smutné, že skvělý námět naprosto ostudně ztroskotá svým provedením... Mohlo to být něco, ale není. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Geniální seriál, který je parabolou německé kriminality. Absolutní dno existuje a tento seriál se mu záměrně blíží, ovšem je třeba si uvědomit, že značná část je natáčena v přímém přenosu. Tím odhaluje samotnou podstatu kriminálního života. Některé scény přesto bylo třeba zrekonstruovat, čímž vznikají inkongruence v technických detailech a jsou unikátní polevou tohoto německého dortíčku. Je potřeba si uvědomit, že aktéři jsou skuteční detektivové, provozující detektivní kancelář. Jsou to tedy neherci, snad proto je jejich projev nepřirozený a nevěrohodný. Co je však na tomto díle velkolepé, je snaha tvůrců působit "seriálově", s určitou citlivě aplikovanou dávkou kýče a esence televizní produkce. To však místní "myslitelé" evidentně nepobrali, proto sází jeden Odpad! za druhým. ()

Reklama

davidek odpad!

všechny recenze uživatele

Typicky německé oblbování diváka.Kidně bych to přejmenoval na "Blb a blci". Viděl jsem dva díly. První byl totálně debilní a uhozenej(určitě mně nikdo neuvidí když za ním půjdu 5m a široko daleko nikdo jiný nebude) a tak jsem čekal že další bude lepší, ale hodně jsem se mýlil. Asi si další díly "reality show" nechám ujít. Useknout ruce. Jestli je toto oblíbený německý seriál tak se nedivím proč jsou němci takoví. Tohle fakt zanechává následky. Jeden klad to má- myslím si o sobě, že jsem geniální. Asi si založím taky detektivní kancelář. . . . . . ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Totální patlanina. První díly jsem věřil, že to je dle skutečně události, čas ukázal pravdu. I tak je to netradiční druh seriálu a mě to docela chytilo. Dobrých deset dílů jsem tedy viděl, ale jistá stereotypita je zřejmá a únavně omrzitelná. Podezřívání psychicky labilního devianta a v závěru se dozvíme, že vrahem je zahradník. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Možná je mé hodnocení poněkud zvrácené, pokud se ale člověk na tento seriál nedívá jako na seriózní dílo, ale jako na parodii sama sebe, na herce tak neschopné, až je to směšné a scénář tak stupidní, až je geniální, tak se u toho skvěle pobavíte. Jste-li jen trochu zvrácení, pusťte si jeden, dva díly s přáteli a nějakým alkoholem, určitě se zasmějete. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama