Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vytříbený béčkový krvák jak hovado! Pustil jsem si to kvůli dovětku komedie, ale nějak se to zvrtlo do nekompromisních jatek, které komediální vsuvky míjí převelikým obloukem. Komedie to opravdu neni, možná pár keců, ale nevadí. Lesní opičí zmutovaná obludka pobíhající po lese a killující všechno živé v oblasti své chýše není věru nic přeborného, ale upřímě jsem se solidně hororově bavil dobrých 50 minut a chystal jsem se na poctivé 3*. Jenže ty nesmyslnosti, náhle dementně se chovající postavy a krach scénáře, který se odehrává v poslední 20ti minutovce, to je totální absurdita, která uráží diváka, sere svojí stupidností a posílá celý film pod drn nelidským způsobem, ale úplně zbytečně. Přitom jsem se těšil, že se v rámci béčka dočkám změny a z obětí se stanou lovci a rozseakjí ho na bilión kousků :-)). Nesmyslné "vyhrocení" závěru. Proč ho proboha nerozsekali na hadry po tom dešti? No a pak ta trapná a nucená smrt negra. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Solidní oddychový horůrek plný slušných hlášek, doslova na kusy roztrhaných těl a postupně se redukujících koziček. Párkrát jsem se fakt slušně zasmála, ale i tak film zachránila jen 75minutová stopáž, protože ke konci už to začínalo působit docela zdlouhavě (a přestala se slíkat trika)... 50% v té nejčistší podobě. ()

Reklama

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný chlapík, tedy spíše už jeho duch, si ve své chatrči v bažinách pořizuje sbírku hlav svých obětí, které k němu nějakým způsobem zabloudili nebo se ocitli v jeho blízkosti. Naposledy to pak byla skupinka turistů, kteří ani v nejmenším na pověst o něm nevěřili! Krvavá jatka pak potěší každého příznivce žánru, zejména pak nejbrutálnější scéna (nic horšího jsem ještě neviděl) kdy jedné z turistek oddělí horní čelist od té dolní až nakonec zbyde jen jazyk! Jinak klasická vyvražďovačka, ale ty brutus scény vážně síla!!! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Hatchet / Sekera = riadne veľká dávka krvi,surovosti, brutality ale i humoru...ikeď ten je postavený len na infantilnosti postáv a ich správaniu. Ale mám pocit, že presne tak si to režisér predstavoval a teda mu to vyšlo. A ikeď bude Hatchet filmom pre mnohých len na jedno pozretie, málokto obanuje že si ho aj pustil. Samotný film samozrejme netreba brať príliš vážne....veď prečo by aj. Ani samotní autori ho tak nebrali a nefilmovali. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

This is the new shit je môj najobľúbenejší song od Marylina Mansona. K tomu podarený redneckovia, kozy a ukecaný černoch nastolili parádny úvod filmu. Potom to trochu degraduje ale stále nájdeme zábavné miesta. Ako horor to nefunguje, ale zasmial som sa viac ako pri niektorých slabších komédiach. Tvorcovia ani herci to očividne nebrali vážne a tak sa nebudem vážne tváriť ani ja pri hodnotení. Dám teda serióznych 65% a lepšie 3*. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu ukáže prsa celkem 14 dívek. (LION-MR.T)
  • Pracovný názov filmu bol Love Rodeo. (ShortyIC)
  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama