Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Scenár je asi takýto: lietadielka sa naháňajú (dokumentárne zábery), jedno lietadlo ukradnuté, je povolaný jediný muž , ktorý ho vráti (mierne schudnutý no stále rovnako otrávený Seagal). Steven odletí na superlietadle do Afganistanu (to že je to nejaká zasraná rumunská dedina si nevšimne len úplny debo) aby s pomocou jednej kočky a proamericky orientovaného afgánskeho trtka zachránil svet pred jadrovou katastrofou. Na záver ešte 20 minút zbesilej akcie hlava- nehlava, asi 20-krát všetko efektne vybuchne, záber na americkú vlajku a ...KONIEC... Sračka jak vyšitá, ale už mi je jasné prečo vôbec niekto Stevena obsadzuje (produced& screenplay by Steven Seagal:) Ešte by mal aj režírovať a môžu si podať ruky s Dolphom :))) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jednoduché kritérium, podľa ktorého sa dá najnovšie zistiť v akej je asi Steven fyzickej pohode je, všímať si aký nosí vrchný diel oblečenia. Kabát sa tentokrát nekonal, krátka vesta a sako mu seknú, takže je jasné, že občas niekoho prehodí cez plece a aj slušne zlikviduje, lenže už sa nie je tak na čo pozerať ako kedysi. Osobné, ladné, hmatové súboje sú konečne trošku viac v popredí, no chabými zbraňami si obdiv u mňa nevyslúži. Aspoň nie pri tejto úrovni scenára. Dávam však veľké plus za to ako elegantne si poradili tvorcovia so zahalením nízkeho rozpočtu pri vysokorozpočtových hi-tech lietacích mašinách. 40%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak může dopadnout levný blbí remake, levného a blbého filmu??? Hodnocení jsem dal stejné jako u remaku, z pár důvodů. Přece jenom oproti originálu tu jsou lepší akční sekvence, lepší efekty a přece jenom Seagal je rozhodně lepší než Dudikoff. Každopádně ten film je tak debilní, až to bólí. Celý příběh je postavený na hlavu. Rumunské kulisi jsou příšerné a vypadají fakt děsně levně. Film rozhodně můžete vynechat jedná se o horší Seagalovku, ale v rámci toho co na nás chrlí akční "directtovideo" to je průměr. PS: Kdybych měl vybrat co je lepší jestli remake nebo originál tak jdu jistě do remaku. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol trošku slabší pišta. Súbojov málo, za veľa nestáli, takmer vždy to bol dablér a nie Pišta. Prestrelky tiež nezaujali Príbeh bol v pohode ako tu nemám problém u takmer každej Seagalovky je v pohode. Taktiež potešila akcia vo vzduchu síce vytvorená z dokumentov a čert ho vie z čoho ale fajn. A pochváliť musím i pekné baby a ich bozkávačku. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Bez jakýchkoliv prologů...Tohle byla hrozná blbost :-D Po delší době jsem si chtěl dopřát film s Stevenem, ale takovouhle šílenou nudu jsem fakt nečekal. Vtipné spojení - Seagal a pilot :) Opravdu všestranný herec :)) No prostě tenhle film je naprostá ztráta času a dlouho jsem se u žádného filmu tak nenudil. Možná, že kdybych byl fanoušek letadel, hodnotil bych jinak, ale letadla jsou pro ně španělská vesnice. Navíc ze Stevenových bojových dovedností toho bylo zde tentokrát pramálo. Pouze z úcty ke Kung-fu mástrovi dávám jednu hvězdičku. Létajícího zabijáka beru doposud jako nejhorší SS film. 25% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno od 1.března do 30.dubna 2006 v rumunské Bukurešti. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Black Thunder, Enemy of the Unseen. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno