Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem byl téměř donucen se podívat na tento film. Předem jsem věděl, že nemá na víc než dvě hvězdičky stejně jako ten plukovník, který chtěl mít třetí hvězdičku na rameni. Steven se moc nezměnil, tento film zapadá do jeho béčkovek velmi snadno. Není tam jediná akce, která by mě nadchla. Jediný náznak nečeho co by mě pobavilo. I ta F-117 převlečená za nějaký tajný letoun XX 7 (nebo něco takového) je starší než mnoho aut brázdících po českých vesnicích. A to nepočítám SR-71 z roku 1968 s kterou Steven přiletí někam do pouště na opuštěné letiště. Chápu proč lidi nejsou vůbec kritičtí. Protože tento film si může pustit a dobře ohodnotit pouze fanda Stevena, kterých zde hlasovala nejspíš většina. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Že by další nějaká kravina se Stevenem Seagalem? No, s tímto pocitem jsem šel do tohoto filmu. A nikoliv se tak nestalo, že by to byla kravina jako jeho počiny ve kterých hrál předtím. Docela slušný scénář ve kterým se samozřejmně nějaké ty díry najdou. Akce je natočena celkem dobře. Přestřelky na zemi jsou docela dobré a závěrečný letecký souboj je zvladnutý též docela dobře, i když mohl by být lepší. Na film se Seagalem je to však dostačující! A samotný Seagal? Ale tak jako, už jsem si zvyk, že je to chodíci tlouštík, který má stále v krvi Aikido a rád ho používá, umí zacházet s noži a má rádoby drsný výraz. Jen nechápu jak se mohl při jeho váze a objemu vejít do kokpitu stíhačky. Asi jí nějak zvětšily jinak to přece není možní. Velmi mně pobavila scéna, kdy Seagal běží a v jedné ruce drží AK-47 a střílí. Naprostý nesmysl a takových nesmyslů by se našlo moc. Zvláštní je, jak mně u těchto béčkových až céčkových filmů se Seagalem téměř vždy zaujme hudba a tento film není vyjímka. Sice jsou to většinou vykrádačky z jiných filmů a něco podobného jsem měl možnost někde už slyšet. Nelíbilo se mi prostředí, kde se to natačelo, protože to celkově působilo velmi levně. No, jak jsem řekl, na Seagala docela dobrý film!! ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Kruh se uzavřel a Michael Keusch natočil se Seagalem třetí a doufejme že poslední část své „Rumunské mise“. Tentokrát poslal Stevena na nebezpečnou misi do severního Afghánistánu, aby vrátil americké armádě zpět ukradené supertajné vojenské letadýlko. Mise to je samozřejmě nebezpečná, a tak má na pomoc čokoládovou krásku a afghánistánského bojovníka za Ameriku. Jakékoli jiné dějové linie jsou zcela zbytečné (včetně zajímavé, ale zcela zbytečné lesbické scény) a vše, co by ve filmu aspoň trochu mělo dávat smysl, často logiku postrádá (otřesné přestřelky, debaty mezi armádním vedením, Seagalovy průpovídky kolem plánu mise, apod.). Ale toto všechno je většině divákům současných seagalovek ukradené, díváme se především proto, co nám „mistr“ zase ukáže. Potěší především jeho zjev. Snad poprvé od Lovce policajtů vypadá velmi slušně, dokonce si v úvodní akci útěku z vězení i zaběhá, v občasných soubojích je to snad i on, opět bojuje s nožem a dokonce boj s kovovou trubkou bych považoval za vrchol jeho současného bojového umění. Akce je tentokrát poměrně hodně, i když po úvodní slušně akční desetiminutovce film upadá do klasické těžké nudy a až v poslední půl hodině se z ní horko těžko probírá. Režisér poprvé ve svých filmech dává Seagalovi více prostoru a je to na „kvalitě“ filmu vidět. Jen škoda, že opět mnohé střihy zachycují pouze ruce či nohy jakéhosi herce a ne obrazový celek s mistrem v akci. No ale na to už jsme zvyklí. Letecké scény hodnotit nebudu, je ale zcela zřejmé, že jsou převzaty z jiných filmů. Přes všechny výtky po delší době nemám chuť Seagala nechat na pospas všem jeho nepřátelům a přidávám se na jeho stranu. Beru do ruky kalacha, za pas si dávám nezbytnou ostrou kudlu a vyrážím na ubožáky Araby, kteří ani neví, co se vlastně v tom zatraceně velkém hangáru skrývá. No ale co, hlavně že je po kom střílet a komu proříznout krční tepny. PS: dvě hvězdičky jsou v rámci Seagalovy filmografie, jinak je to naprostý odpad ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které se podíváte jednou, jste silně znechucení tím, co jste právě viděli a víckrát už po filmu nesáhnete. Celý film je extrémně nudný a v první hodině se v podstatě nic neděje. Steven zde předvede jenom špatně natočené přestřelky, souboje v podstatě nulové. Ostatní herci nevýrazní, teroristé a záporáci taktéž. Film je plný zbytečných záběrů, protože jinak by měl asi jen dohromady 30 minut, kdy se opravdu něco děje. Kamera šílená, většina záběrů roztřesených a špatně natočených. Hodina a půl ztraceného času a zasloužený odpad. 0/10. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Film ignoruje základy jakékoliv ekonomiky, jinak by asi těžko únosce za letadlo v hodnotě 70 milionů dolarů mohl inkasovat 100 milionů dolarů. Tohle se velice těžko chápe. Steven Seagal hroznější než ve filmu Dnes zemřeš! Zvládl jsem během dvou dnů dva filmy se Stevenem a vím na beton že Letající zabiják by měl být jistojistě v černém hodnocení. Film bez logiky a se spoustou střílení, Steven nic neukázal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • John Sands se měl původně jmenovat Steve Parkin. (Seag)
  • Pracovní názvy: Black Thunder, Enemy of the Unseen. (Stocki)

Reklama

Reklama