Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já držím slovo !!" Štefan v kabátku slovo dodržel a znovu se vrátil, aby všem nakopal držky, stejně jako Keusch.. Bláznivý fotograf a mistr naprosté narativní nepřehlednosti (pseudo)režisér Michael Keusch totiž divákovi předhodil svůj další saegalbizár, na jehož konci nebudete zaručeně schopni říct, o čem že to vůbec bylo.. Stíny minulosti by mohly alespoň vzdáleně asociovat 96 hodin, ale to bych musel mít přinejmenším trojku v krvi..;) Svým zvráceným způsobem nesmírně zábavná béčková "rumunská" diletantština s dokonale směšnými bojovými pasážemi.. A nakonec i Geoffrey Hall s těmi kameramanskými nonsensy a úlety jednomu zamotá hlavu.. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Stíny minulosti jsem si pustil druhý den po velkém Seagalovém překvapení - Smrtící zbrani a toto taky nebylo zas tak zlé. Jak jsem již zmínil u hodnocení Ruslana - nemá cenu hodnotit každý film zvlášť. Filmy jsou v podstatě na jedno brdo, záleží jenom, jestli to dokoukáte až do konce, a nebo to zavčas vypnete. Shadow man jsem v klidu dokoukal, i když na Pistol Whipped to nemělo, ale i tak dávám poměrně kladné a vysoké hodnocení - 60% ()

Reklama

xaver 

všechny recenze uživatele

Pi hodnocení Seagalových filmů si uvědomuji, že spoustu jsem jich viděl, pokud jsme je dokoukal do konce, nebo jsem některé pasáže přeběhl, jenom ze vědavosti, co ještě mohu od něho resp. od autorů jeho filmů čekat. Mohu říct, že mě nezklamal. Tolik primitivizmu, bezduchého násilí, nesmyslných krutostí a násilí jsem snad ještě neviděl. Možná i proto, že prakticky nekoukám na horory typu šílence s motorovou pilou (nemohu si momentálně vzpomenout na název) apod. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já jsem na to koukal v autě, cestou do rakouských Alp s tím, že se pobavím, ale po cirka 40 minutách se z toho vyklubal děsně debilní příběh, během kterýho jsem měl co dělat, abych ho dojel do konce, protože tohle byla fakt síla. Stíny minulosti sice nejsou nic neobvyklého v roji filmů se Segalem, ale zase na druhou stranu, ta akce není taky zas až tak marná, je špatná, ale film samotný je špatnější, a za to Segal nemůže, nebo spíš může, ale jen za to, že si ten film vybral, možná dobře, že si ho vybral on, kdyby si ho vybral Van Damme, tak bych asi pobrečel :) tak ještě že mu ho přebral. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Sádlák bojuje pořád se stejnými stíny. Jedním z nich je režisér Michael Keusch který je ultraneschopná láma a tak se nelze divit, že ani jeho třetí spolupráce se sádelníkem skončila jako totální odpad. Zatím co Síla úderu a Létající zabiják jsou špatné tím zábavným způsobem, ten druhý jmenovaný dokonce až natolik, že si u mě vysloužil 1*, tak tohle je jenom hrozně sterilní a nezajímavý céčko z překombinovaným scénářem a totálně nepřehlednými akčními scénami. Občas zpětně i některý ze Stevových projektů z této doby i docením, ale to není tento případ. Vidím to tak, že rok 2006 byl pro Seagala mimořádně špatný. Ještě si zopáknu Žoldáky spravedlnosti, které mám rovněž zafixované jako extramrdku, tak třeba ti to ještě zachrání, ale nesázel bych na to.5% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)
  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)

Reklama

Reklama