Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Sádlák bojuje pořád se stejnými stíny. Jedním z nich je režisér Michael Keusch který je ultraneschopná láma a tak se nelze divit, že ani jeho třetí spolupráce se sádelníkem skončila jako totální odpad. Zatím co Síla úderu a Létající zabiják jsou špatné tím zábavným způsobem, ten druhý jmenovaný dokonce až natolik, že si u mě vysloužil 1*, tak tohle je jenom hrozně sterilní a nezajímavý céčko z překombinovaným scénářem a totálně nepřehlednými akčními scénami. Občas zpětně i některý ze Stevových projektů z této doby i docením, ale to není tento případ. Vidím to tak, že rok 2006 byl pro Seagala mimořádně špatný. Ještě si zopáknu Žoldáky spravedlnosti, které mám rovněž zafixované jako extramrdku, tak třeba ti to ještě zachrání, ale nesázel bych na to.5% ()

Jino 

všechny recenze uživatele

No to je děs. Steven je už asi vyřízený. Komu čest tomu čest. Některé filmy s tebou byly dobré. A teď vážně - režisér stojí opět za nic, celý film je udělaný jako nějaká epizoda z akčního seriálu, no fuj. Steven je dřevěný a nepohyblivý, což určitě svědčí kameramanům, protože jim neutíká ze záběru. Bojové sekvence v jeho filmech jsou okopírované a nepřináší nic nového, kromě teda nějaké speciálního zásahu ala Mortal Kombat. Pokud se nenajde nějaký schopný režisér, který by dokázal Seagala trochu zkrotit a natočit aspoň trochu Hollywoodský film, tak se se Stevenem můžeme nadobro rozloučit. Ps. Vždycky se směju těm fotkám co jsou na obalech videokazet nebo dvd - Steven tam vypadá vždy o nějakých pár kilogramů lehčí a když ho pak vidím ve filmu tak už je to zase ten baculatý Steven. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Seagalovská hrôza natáčaná kdesi v rumunsku. O deji nemá cenu polemizovať( niečo s únosom jeho dcéry, nedával som pozor ), Seagal je ako obvykle znudený, pokyvkáva typicky hlavou a hrá toho údajne naj...neviemčo špecialistu ktorý všetko zmákne bez toho aby mihol brvou alebo čímkoľvek iným. Aj keď v jednej scéne predvádza... no beh to nie je ale v jeho prípade sa aj rýchla chôdza pokladá za ultimátny výkon ( mimo kamery už čakal tým záchranárov s respirátorom a hamburgermi ). Nakoniec potom udrie do záporáka a ten odletí štyri metre. Vzhľadom k tomu že film obsahuje niekoľko pekných záberov s prestrelenými hlavami, tú jednu hviezdičku si tak nejak vyslúžil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina, na kterou jsem narazil při svém bloumání bezesnou nocí. Což o to, v tu chvíli mě film dokázal upoutat do sedačky a zajímalo mě, jestli dobro vyhraje nad zlem a hrdina dostane zpět svou dcerku. Ale jak je u Seagalovek typické, zbraně zde proti „charismatu“ hlavního hrdiny neměly šanci a jeden padouch padal za druhým pod jediným úderem jeho pěsti. Normálně při spatření Seagalova strnulého ksichtu okamžitě přepínám, tady jsem to vydržel a dočkal se i některých líbivých bonusů. Např. parťačky hlavního hrdiny, na kterou se vážně dobře koukalo a užíval jsem si každou její chvilku na obrazovce. Jinak absolutní podprůměr, amatérská debilita tvářící se jako vysokorozpočtový akčňák, ale strádající po stránce logiky a všeho ostatního. Za vrchol považuju scénu, kde vrtulník vybouchl po pár výstřelech z pistole. To už bylo moc! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Seagal se stále snaží a je to čím dál tím horší. Nejde ani tak o něj, i když nějaké to kilo by dolů opravdu jít mohlo. Na vině je především naprosté režisérské dřevo v podobě Michaela Keusche. Kolik ten dokáže natřískat do jednoho ani ne dvouhodinového filmu hloupostí a nesmyslů je skutečně až k neuvěření. Scénář je neuvěřitelně chaotický a po šedesát minut absolutně nevíme kdo je kdo, přičemž charaktery nám o sobě neprozradí zhola nic, tudíž skryté indicie opravdu nenajdeme. Technicky otřesné, o okaté zadní projekci raději pomlčím. Zůstává nám tak efektní výbuch na letišti a několik chvatů, které ještě jakž takž za něco stojí. Většina scén je však tak špatně nastříhaných, že je divák po chvíli znechucen. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)
  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)

Reklama

Reklama