Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Subsubžánr hromadných zvířecích hororů (mimochodem je to můj žánr nejoblíbenější, ale nikomu to neříkejte) by se dal rozdělit minimálně ještě na dvě kategorie. Ty které se berou plně vážně ( zejména starší filmy jako Slimáci, Squirm, Mravenčí terror) a ty které rozhodně ne (spíše nové snímky jako Hadi v letadle nebo právě Black Sheep). Nedokážu úplně uspokojivě říci, jaký subsubsub žánr mám raději, možná přecijenom ten prvně jmenovaný, ovšem humor v obou dvou je trochu jiné kategorie a Black Sheep bezpochyby patří ke špičce svého žánru, jemuž nechybí snad žádné z povinných klišé. Jen se trochu obávám, že nového vážného animal horroru se už nikdy nedočkám, tedy alespoň v americké produkci, v takové Asii ta šance možná ještě je. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Co si budem nálhávat, je to ujetá ptákovina, která nepokrytě vykrádá nejlepší momenty z tvorby (nejen) vrchního Hobita před výpravou do Mordoru. Asi tam na tom Zélandě mají nějakou kontaminovanou vodku. Krysí opice ze Sumatry je pro farmáře příliš velká exotika, takže, čeho tu máme dost a mohlo by to ve filmu vraždit a dělat všelijakou neplechu? Za A: Maorů. Jenže to by film asi putoval do regálu hned vedle Triumfu vůle. Za Bé...Béééé, no ano, ovcí máme šest půlek(což jsou tři celé prdele), takže odpadá problém s komparzem. Zmutované sudokopytníky necháme spásat obyvatele a návštěvníky farem a děj necháme jen tak volně plynout, stejně víme jak to skončí. Skončilo. Jsa dobře napasen a naladěn, jsem spokojen i s touto ovcovinou. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Zábavná, černá hororová komedie, která má dobré tempo, skvělý a suchý humor a také zmutované ovce, co žerou maso. Ovce žerou vše, co jim jde do cesty a takový masakr při proslovu byl fakt hustéj. Gore však mohlo být víc a proto se držím jen průměru. Ale určitě doporučuji. Ps. Tenhle rozhovor mě dostal: "Nenechám tě tady" a "co ovce?" "Jebat ovce " :D ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A mě to pobavilo. Já nevím, co diváci pořád čekají od druhořadých horrorů, potažmo komediálních. Není to Bergman ani Fellini, je to film pro zábavu. Uchvátila mě nádherná kamera a kouzelné přírodní scenérie. Pak roztomilé ovečky, zmutované ovečky, zmutovaní lidé - takoví pololidé a poloovečky a nakonec roztomilé krvavé výjevy. Hromadný atak oveček na dav lidí byl prostě rozkošný. Jediný problém mi vyvstal, když mě pozval kamarád do Prahy, kde si vzal zajímavou brigádu - pásl ovečky.... Pořád se divil, proč si je nechci pohladit, že jsou hrozně hodné a přítulné. Ale znáte to, s prominutím, blbá ovce, nevíte, co se jí honí hlavou, pak jí rupne v kouli...a raději nedomýšlet. A protože mám rád přírodu a filmy o zvířatech, tak se mi tenhle moc líbil. Ale pokud někdo nemá rád zvířata, potažmo ovečky, dívat by se na něj raději neměl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vraždící žraloci, krokodýli, krysy a vůbec snad všechna alespoň trochu nebezpečně vypadající zvířata už se nám představila ve všemožných hororových filmech. Co takhle zkusit zvíře, které by ve skutečnosti neublížilo ani mouše řekli si tvůrci tohoto hororového úletu. Vraždící ovce. Pokud ani tohle vás neodradilo od skouknutí tohoto skvostu nepřekvapí vás ve filmu vůbec nic. Film se nebere ani trochu vážně což je dobře ale i tak film nedokáže zabavit a chybí v něm více humorných situací nebo směšně krvavých scén. Film mě prostě nedokázal pobavit tak dobře jako se to dařilo třeba filmům "Braindead" nebo "Bad Taste". Pokud nemáte nic proti morbidnímu humoru nebo ovcím můžete dát filmu šanci. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Špeciálne efekty boli vytvorené firmou WETA Workshop, ktorá sa podielala aj na trilógii Pán prsteňov. (Mihail123)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2006. (Terva)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Wairarapa a Wellington. (Terva)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama