Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Díky televizní show má možnost splnit si poslední přání.  Carol má jediného syna Dylana, který trpí nevyléčitelnou nemocí. Zúčastní se televizní show, kam je pozván, aby mu splnili jeho největší sen. Dylan si přeje strávit víkend se slavnou supermodelkou. Carol, kamarádi i celý televizní štáb jsou připraveni udělat cokoli, aby splnili jeho poslední přání. Dylana čeká nejlepší víkend jeho života! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Madluska 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se u běžných komedií má bulit, jenže tohle ani nebyla běžná komedie. Smutný příběh kluka, který toho v životě ještě moc nestihl a už by se s ním měl loučit, tak nějak velkou zábavu k popukání neslibuje. Přesto je na co se dívat a nad čím přemýšlet. A sem tam i nějaký ten fórek zazněl (Máti: "Co já s tebou budu dělat?" Synek: "Pohřbíš mě!"). P.S.: Nevíte, kde je možné potkat charismatického sportovce s dobrým srdcem, otevřenou náručí, kukučem Johnnyho Messnera a hlasem Jana Šťastného? :-) ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodový film. Cesta za snem ,který se člověku těsně před smrtí může splnit. Snímek je označen jako "komedie", ale tak jednoznačně bych to neviděl... Docela dobře by se zde hodil i žánr "drama", jelikož snímek o umírání k tomu prostě musí vybízet. Poslední přání je vtipné, jako teen komedie a zárověň dojemné, jako správne drama, které člověka nenecha chladným. Michael Angarano mě hodně překvapil. Na herce, kterého neznám se této role ujal jako zkušená filmová star. Sunny Mabrey zase okouzlila krásou a sympatičností. ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Toto ani zďaleka nie je komédia, aj keď netvrdím, že sa tam komediálne prvky nenachádzajú... Je to vcelku smutná dráma o mladom umierajúcom chalanovi, ktorý navzdory svojmu okoliu, ale hlavne preto, že už fakt nemá čo stratiť, prejaví svoj názor a zaželá si víkend so supermodelkou. Film však padá na slabých hereckých výkonoch a nepozdvihujú ho ani zaujímavé cameo roly v podaní Ethana Hawka, či Wyclefa Jeana. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý film mířený na teenagery, který pracuje s nevyléčitelnou nemocí, ale i jasným poselstvím, že když něco moc chcete, může se to splnit. Mladý Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Když se dostane do televizní soutěže a vyhraje ji, jeho přáním je strávit víkend se slavnou a krásnou modelkou. Ta však odmítne. Dylan tedy spolu se svými kamarády vyrazí za ní, aby ji přesvědčil, že vše myslí upřímně. Poté, co se setkají, zjišťuje mladá žena, že někdo má i větší problémy, než jaká ona má traumata, a nakonec se Dylanovi poslední přání splní. U filmu už od začátku tušíme, či snad dokonce víme, jak skončí, a skutečně ke konci mačká slzičky. Naštěstí se dokáže snímek i sem tam poněkud shodit a ono teenagerovské herectví dělá ze snímku sice nijak velkolepou (jako třeba u noirovky Brick / Zmizení), ale aspoň sympatickou podívanou. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Napadá mě jestli jde o nevhodnou komedii, nebo pohodový film o umírání. Většinu filmu převládala první možnost a jako komedie mi to vlastně ani nepřipadalo. Kdyby se to odprostilo od toho komediálního nádechu, tak by to mělo mnohem větší potenciál. V tomhle ne moc vhodným mixu to dopadlo tak, že mě film nerozesmál ani nedojmul. Na víc než lepší 3 to nestačilo. 65% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Pennsylvania a meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama