foto

Geneva Carr

  • nar. 6.5.1971 (46 let)
    Jackson, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blame
Kolo zázraků
2016 The Harrow
2015 Ava's Possessions
Completely Normal
Creative Control
2013 Darkroom
2012 Alter Egos
2011 Melancholy Fantastic, The
Smile
2009 Company Retreat
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 College Road Trip
2007 Konečně spolu
Two Families (TV film)
2005 Charlie's Party
Poslední přání
2004 Neurotica
2001 3 Little Wolfs, The
1998 Restaurant

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Thanksgiving (S02E09)
The Devil, The Detail (S02E08)
No Good Deed (S02E07)
další epizody (23)
2016 Bull (TV seriál)
Light My Fire (S01E09)
Too Perfect (S01E08)
Never Saw the Sign (S01E07)
další epizody (9)
2015 Younger (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Critical (S02E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
2011 The Onion News Network (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Chappelle's Show (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace