Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci Ronan (Mark Hapka) a Beatrix (Jessica Rothe) při hledání svého otce narazí na tajemnou budovu, která je vstupní branou do nekonečných paralelních (alternativních) světů naší země. Tajemná budova ve stejných časových intervalech cestuje alternativními světy, kde mohou potkat sami sebe... (DJMaroko)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film, co svým pojetím nemá daleko k pilotnímu dílu scifi seriálu. Jelikož se ale o žádný pilot nejedná, je výsledek nehotový a má tím pádem i zadupaný potenciál. Invenční scifárna bez triků? Inu, proč ne. Christopher Leone předkládá zajímavou ideu paralelních verzí života na Zemi. Ve filmu se při pátrání sourozeneckého dua po svém zmizelém fotříkovi setkáme s dvěma alternativními verzemi, v jedné je to post-apokalyptická verze, ve druhé je zářná i nevyzpytatelná budoucnost. Seriálovému dojmu se nijak nevzpírá i čistě seriálové obsazení, v němž dominuje Jessica Rothe. A za přemístěními čtyřčlenné party vězí jakási záhadná budova, která je branou do těchto paralelních světů. Režijně je to poměrně mdle uchopené, až na ústřední čtveřici, byli všichni ostatní naprosto nezajímavými figurkami. Má to ale svižné přechody a celkem i dějový spád. V rámci možností se celkem dalo akceptovat zobrazení alternativního světa, v němž se vyskytuje vaše druhé já, co je oproti vašemu současnému já poněkud někde jinde. To byl jeden z mnoha zajímavých prvků, jenže jeho prezentace byla vzhledem k stopáži nulově rozvinutá, takže zbývalo jen se dozvědět, co v budoucnosti dělá či nedělá/žije či nežije druhé já mladých hrdinů. Závěr je ze všeho nejhorší, v podstatě nedojde k žádnému vrcholu a celé to skončí dost neukončeně, jako když tvůrci nechali pootevřená vrátka k případnému pokračování. Celkově mně k mnoha dějovým machinacím chybělo vysvětlení, režisér vždy něco předložil, snažil se zapůsobit, což zůstalo bez vysvětlení, následně se věnoval dalšímu dějovému skoku. Po speciálních efektech se mně nezastesklo, absence propracovanosti už vadila. Film má invenční ráz, jen to chtělo víc kreativním způsobem nakopnout. 5/10 ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Já proti tomu vlastně ani nic moc nemám, pominu-li laciné vyznění, horší jak televizní vzhled a amatérsky cool roztřepanou kameru. Jinak ale proč ne, jako pilotní díl seriálu je to dobré, klidně bych i dal ***, protože by se z toho mohlo něco vyklubat, ale. Ano, ALE (to není zkratka ALlieního Emzáka) on to není žádný pilotní díl seriálu, on je to prostě jen laciný film s nakousnutým příběhem, který nakousnutý zůstane a už se ho nikdo nedotkne ani bidlem a koštětem nastavenými vidlemi. A ve výsledku to není ani nijak originální nápad, pokud to tedy nemělo působit jako jakási poklona devadesátkovým Sliders. Takže něco by z toho mohlo být, ale je z toho jen atomovkou zapáchající postapo hi-tech prd s velkým otazníkem na jazyku. C...cože? Tak asi tak. ()

Reklama

NextOne 

všechny recenze uživatele

Neskutečné zklamání. Tenhle film mohl mít obrovský úspěch, člověk když tento film koukal, tak o něm neustále přemýšlel. Děj byl propracovaný a herecké obsazení nebylo zas tak špatné. Určitě by tenhle film byl výborný seriál, který by odkrýval v každé epizodě nové a nové světy. Bohužel zakončení filmu, kdy nechalo diváka bez odpovědí je vskutku smutné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Beru, že jde o pilot neuskutečněného seriálu (škoda toho), a že se tedy nedozvím odpovědi na otázky, jež pilot nastolí. Ale je to natočené překvapivě slušně, zdá se, že tvůrci měli namyšleno, kam chtějí seriál vést, překvapení v podobě SPOILER trojice Číňanek na konci bylo skutečně nečekané, jednotlivé Země byly dobře zpracované, možná jen přesun blikáním světýlek ve vstupní hale mi přišel až moc laciný. Každopádně mi to hodně - a příjemně - připomnělo seriál Sliders blahé paměti. Pokud by se tohle začalo točit, bylo by to fajn. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, čo sa týka sci-fi výmyslov, prvý diel otvára nespočetné možnosti. Film však pokrivkáva na hereckých výkonoch, ktoré možno priamo nebili do očí, ale ani neohúrili. Zatiaľ hodnotím neutrálne, uvidíme čo prinesú ďalšie časti. Tak ako môžu prekvapiť, tak isto to môžu aj zbabrať. Uvidíme. 50% - 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama