Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Katakomby jsou o příšerný věčně uječený huse, co se ztratí v podzemí Paříže a nemá smysl pro humor. Shannyn Sossamon byla příšerná a po celou dobu jsem si přál, aby jí už konečně někdo sejmul a vzhledem k tomu, že je to prakticky vzato její one man show, tak celý film na ní i padá. Celé to zachránil až závěr, ale jen od toho, abych tento horor poslal do propadliště dějin. P.S.: Pink! mám rád, ale to, že je skvělá zpěvačka z ní herečku nedělá. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Někdy ve dvaceti bych párty v katakombách určitě považoval za parádní odvaz a skvěle bych si jí užil. Dneska po čtyřicítce už jen otráveně nadávám na ta hovada, která natočila takhle hovadský film o nějakých vylízaných hovadech, která se baví tím, že se slezou někde v kanálech jako stádo ovcí... pardon hovad, a tam pak chlastají a koupou se ve sračkách a melou přitom rádoby kúl hovadiny. Do toho nějaké hovado bliká stroboskopem a je snad samozřejmostí, že kamera i střih jsou ještě mnohem zhovadilejší, než námět a scénář. Ani Pink, která je mi obvykle v klipech sympatická, mě nebavila, naopak, byl jsem šťastný že ji brzy oddělali a já se na ni už nemusel dívat, natož ji poslouchat. Po úvodní provařené větě, že příběh je natočený na motivy skutečných událostí, jsem celou dobu myslel, že ti vtipálci měli na mysli mýtus o Mínotaurovi. Až teprve samotný závěr mi vše dovysvětlil. Za nečekané rozuzlení by se třetí hvězda dát určitě dala, ale za předchozí nudu, ve které holka s baterkou běhá po sklepě a volá "haló? haló?" jsou i dvě hodně. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor, který těží především z atmosféry pařížského podzemí. Mladá Victorie přijíždí navštívit sestru do Paříže a ocitá se na neoficiálním mejdanu v šachtách pod městem, kde se dozvídá o satanském kultu, který z incestu zplodil nového antikrista. Ovšem po zásahu policie proti nepovolené párty se Victorie ocitá sama v podzemí a hledá cestu ven. Snímek osciluje mezi těžkým podprůměrem (chvílemi svou předvídatelností a ztvárněním některých postav) a vynikajícím hororem (nečekaným výborným koncem a dobrou gradací v druhé polovině tohohle počinu). Nakonec mě snímek vůbec nenudil a po zdějším hodnocení a komentářích jsem byl mile překvapen. U mě za tři hvězdy. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu zase jednou proti proudu. Katakomby jsem viděl už je to nějakej ten pátek a stejně si dodnes pamatuju, že jsem byl pěkně napnutej jak to jen dopadne. Holčinu nahání něco co bych já osobně v temných katakombách opravdu potkat nechtěl a myslím, že ni holčina nemá ze setkání zrovna radost jelikož vždy utíká s řevem pryč. Nejsou tam zrovna potoky krve ani kopec mrtvol. To však neznamená, že to člověka nedokáže vyděsit nebo, u otrlých jedinců jako jsem já, alespoň dobře napnout. Mně se to bloudění po temných katakombách kde za každým krokem mohlo číhat COSI velmi líbilo a atmosféra byla občas opravdu hustá. Konec někoho překvapí, někoho otráví a někdo si jako já se spokojeným úsměvem řekne : Dobrá práce moje milá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama