Reklama

Reklama

Iluze lásky

Trailer

Obsahy(1)

Největší kouzelnická legenda. Harry Houdini. Konkrétně jeho turné po Velké Británii v roce 1926. V té době se totiž světoznámý kouzelník seznámil se ženou jménem Mary McGregor (Catherine Zeta-Jones) a na první pohled se do ní zamiloval. Netušil však, že jeho čerstvá láska není úplně tím, čím se zdá být. Ve skutečnosti je to podvodnice, která chce Houdiniho (Guy Pearce) podvést a využít k tomu při jedné z kouzelnických seancí „ducha“ jeho matky. Bude se čarovat, podvádět i milovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Saoirse Ronan, atmosféra, která se ke konci ještě více stupňuje, příběh -žánrově to není úplně pro mě, pozadí příběhu jsem neznal a ani děj jsem nečetl, takže jsem nevěděl do čeho jdu a měl jsem obavy, nakonec zbytečné/// Film Iluze lásky mě sice úplně nepohltil, přesto mě hodně zaujal. Především po obsahové stránce. Dozvědět se něco o Harry Houdinim je zajímavé a o to víc že je to podáno z pohledu malé (mladé) dívenky jež se svojí matkou přežívá ze dne na den. Díky tomu hlavní hrdinka musí volit mezi penězi a láskou. Co z toho si vybere a jak to dopadne? To se nechte překvapit (pokud jste to ještě neviděli), stojí to za to./// Celkem 74%/// ()

jony5 

všechny recenze uživatele

Mnoho ludi čakalo akčne kúsky/triky podaní Houdiniho, ale na to tema su ine filmy ktore nemusim spominat. Tento je viac o romantike, drame, vstahu Mary (Zeta-Jones) a Houdiniho (Guy Pearce) a zlatej Benji (Saoirse Ronan) ktora je unesena ked stretne Houdiniho, ako sa tesi ked su ubytovane luxusnom hotely. To cakanie ako ho prekabatia v jeho vyzve, zalubi sa Mary do neho a ako skoncia (tie dve, kazdy vie ako umrel Houdini). Skotsky slovnik obohatil tento film, aj ked vecina ho asi pozerala z dabingom. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Snímok,ktorý ostal v tieni/a právom/ vynikajúceho Dokonalého triku a príjemného Iluzionistu. Kvalitné herecké obsadenie a dobré vykreslená atmosféra, sú veľké,ale asi aj jediné klady tohto filmu. Horšie je to so samotným príbehom, v ktorom sa aj divák stáva účastníkom hry, ktorá nie je až taká zaujímavá, ale ani prehľadná. Viem, možno to bol zámer. Je to jeden z tých filmov, pri ktorých si po zhliadnutí poviete: "O čom to vlastne bolo?" Jediná vec ktorá vyzdvihuje tento film z mrakov podpriemeru, je herecký výkon maličkej Saoirse Ronanovej, známej aj z filmu Pokánie. Na svoj vek, neuveriteľne talentovaná a presvedčivá. Ak ju nepoložia hviezdne maniere, bude z nej veľká hviezda. Film 5/10. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně bylo? O Houdinim, o lásce, o magii nebo o posmrtném životě? Já fakt nevím, ale byla to docela nuda. Guy je dobrý herec a Catherine v sobě spojuje půvab i herecké schopnosti (navíc jí dobře sekunduje má oblíbená Saoirse). Jenže je to o hovnu a o všem zároveň. Co měl znamenat závěrečný doják a voiceover o předtuchách nevím, ale už deset minut jsem sledoval čas. Myslím, že osobnost jako Houdini by si zasloužil víc než tohle nemastné, neslané dílko, a klidně se stejným obsazením, ale pod taktovkou někoho schopného... 40% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno