foto

Stacy Edwards

  • nar. 4.3.1965 (55 let)
    Glasgow, Montana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pretty Broken
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2008 Chronic Town
2007 Expert na vraždu: Poslední dostih (TV film)
Superbad
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2002 Joshua
Speakeasy
Válka surfařů
2001 Formule!
Santův zatoulaný sob
Wolf Lake (TV film)
2000 Mexico City
Příští správná věc
Zabijácká partie
1999 Černá a bílá
Ženich na útěku
1998 Barvy moci
Mág Houdini (TV film)
1997 Men Seeking Women
Mezi námi muži
1996 Cottonwood, The
1995 The Fear
1993 Moskyti
Private Lessons II
Černá hvězda
1990 Živá pochodeň
1989 Večeře o osmé (TV film)
1988 Glory Days (TV film)
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

2017 The Fosters (TV seriál)
Dirty Laundry (S04E18)
2016 Pure Genius (TV seriál)
Around the World in Eight Kidneys (E08)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Věrnost a nevěra (S01E02)
Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
I'm the Liver (S05E02)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
He Has a Wife (S01E08)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Na rozcestí (S05E24)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Dívka beze jména (S08E20)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Otcovy hříchy (S02E03)
Poteče krev (S02E02)
The Lying Game (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Piráti (S01E17)
Make It or Break It (TV seriál)
Life or Death (S02E14)
The Buddy System (S02E13)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Picture Perfect (S02E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Spear of Destiny (S04E13)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Inquisition (S04E06)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which We Meet Addison, a Nice Girl from Somewhere Else (S01E01)
Žralok (TV seriál)
Strange Bedfellows (S01E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Popel a prach (S02E19)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Bad Blood (S03E08)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Sea (E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Nevěsta na útěku (S02E15)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Oběť (S01E11)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Tlustej zadek (S02E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
2004 Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Selhání srdce (S02E08)
Odložené případy (TV seriál)
Předsevzetí (S01E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Horko na padnutí (S04E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Curing Cancer (S05E24)
The Heavens Can Wait (S05E23)
Kiss of Death (S05E22)
další epizody (13)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Tantric Turkey (S05E09)
další epizody (24)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
Cabin Fever (S04E09)
Winging It (S04E08)
další epizody (6)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kdy tě zas uvidím (S01E17)
Jump Street 21 (TV seriál)
Whose Choice Is It Anyway? (S03E05)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky