foto

Stacy Edwards

  • nar. 4.3.1965 (53 let)
    Glasgow, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pretty Broken
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2008 Chronic Town
2007 Expert na vraždu: Poslední dostih (TV film)
Superbad
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2002 Joshua
Speakeasy
Válka surfařů
2001 Formule!
Santův zatoulaný sob
Wolf Lake (TV film)
2000 Mexico City
Příští správná věc
Zabijácká partie
1999 Černá a bílá
Ženich na útěku
1998 Barvy moci
Mág Houdini (TV film)
1997 Men Seeking Women
Mezi námi muži
1996 Cottonwood, The
1995 The Fear
1993 Moskyti
Private Lessons II
Černá hvězda
1990 Živá pochodeň
1989 Večeře o osmé (TV film)
1988 Glory Days (TV film)
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

2016 Pure Genius (TV seriál)
Around the World in Eight Kidneys (E08)
2015 Shameless (TV seriál)
Rite of Passage (S05E05)
I'm the Liver (S05E02)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
He Has a Wife (S01E08)
2013 The Fosters (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Na rozcestí (S05E24)
2011 Harry's Law (TV seriál)
The Lying Game (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Piráti (S01E17)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
Make It or Break It (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which We Meet Addison, a Nice Girl from Somewhere Else (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Popel a prach (S02E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Sea (E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Nevěsta na útěku (S02E15)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Oběť (S01E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
2004 Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Selhání srdce (S02E08)
Odložené případy (TV seriál)
Předsevzetí (S01E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Horko na padnutí (S04E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Curing Cancer (S05E24)
The Heavens Can Wait (S05E23)
Kiss of Death (S05E22)
další epizody (13)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Tantric Turkey (S05E09)
další epizody (24)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
Cabin Fever (S04E09)
Winging It (S04E08)
další epizody (6)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kdy tě zas uvidím (S01E17)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace