Reklama

Reklama

Dexter žije idylický vesnický život. Aby ovládl své vražedné choutky, dodržuje přísný tréninkový režim. Jeho pohodový život ale naruší návštěva nevídaného hosta... (TV Prima)

Recenze (48)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata séria s názvom New Blood má veľký potenciál stať sa úctyhodným zakončením, po akom fanúšikovia seriálu dlhé roky túžia. Chmúrny rozbeh v novom zasneženom prostredí vo mne vyvolal zimomriavky a neukojiteľný hlad po ďalších epizódach, ktoré bude Showtime dávkovať každý týždeň. Azda jedinú väčšiu výčitku by som smeroval na nedostatok výrazných vedľajších postáv, ktoré by do Dexterovho temného života priniesli trochu šťavy. Možno sa ich dočkáme v ďalších častiach, uvidíme. Ak nie, absencia druhého Vinca Masuku či Angela Batistu môže zamrzieť. Viac som sa rozpísal tu. ()

Marpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady ! Po osmi letech jsem se konečně dočkali. Trošku jsem se ze začátku hledal. Pořád jsem nemohl najít tu starou atmosféru, kterou jsem u Dextra byl zvyklý vídat. Možná to bylo soundtrackem možná jiným prostředím, ale nakonec se všechno změnilo, až na samotném závěru. Podle mě dalším dílem se to naplno rozjede a taky jsem zvědavý, jak se to celé dovrší. ()

Reklama

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter is back. Bojím se, bojím, že dvakrát do stejné řeky...(A digitální jelen to už vůbec nevylepší). Několik let čekání vždy ovlivní očekávání. Jistě, je třeba seznámit, vysvětlit atd. Snad přestanou předvídatelné pasáže (jelen, sekáček). zatím lepší průměr. Ale na Dextra?! ....PS potitulkové spojlery: "Příště uvidíte" z duše neávidím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindsay, Lindsay....co mi to říká? Les, sníh, Dexter, puška a The Passenger Iggyho Popa, to nemůže dopadnout špatně. A taky že jo. Napínavé a současné vtipné. Divák je veden křivolakými uličkami drobných epizod a čeká, kdy Dexter vyleze z temnoty. Že by ten sekáček na maso? Nebo lovecký nůž? A do toho Blondie, Debra a jedno překvapení. Nemluvě tedy o tom jelenovi..... Miami to není, ale jedna díra by se tu našla. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ooo, tak toto si uzijem. :) Srdcovka konecne spat a so slusnym rozbehom, i ked trochu "rusty", stale je to tak, ako ma byt. Jedina vec, co ma vyrusila, i ked podstatna, je, ako vas po 10tich rokoch najde niekto, pri zmenenom mene a absencii udajov z minulosti na socialnych sietach, ak to nie je nejaka mocna institucia? Proste nijako..skoda, ze tato hlavna linia bude stat na vratkych nohach...mozno to vsak vysvetlia. Som zvedavy, ci opat budu diely viac-menej epizodky, alebo bude v popredi nejaka ustredna tema. 85% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Zbraň, kterou Dexter (Michael C. Hall) zandavá do držáku u sebe v obchodě, je malorážka CZ 457 České zbrojovky Uherský Brod. (veronikajel)

Reklama

Reklama