Reklama

Reklama

Dexter žije idylický vesnický život. Aby ovládl své vražedné choutky, dodržuje přísný tréninkový režim. Jeho pohodový život ale naruší návštěva nevídaného hosta... (TV Prima)

Recenze (48)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dexter morgan je zpět!!! a za první díl už stihl někoho zabít! :D já osobně jsem dextera začala sledovat před 3 rokama, ale i tak zažívám nostalgii.. z roztomilého harrisona se stal puberťák a já jsem zvědavá, jestli nám řekne, co během těch 10+ let dělal. ještě jsem si nezvykla na zasněžené a studené prostředí (chybí mi veselé miamské písničky a angelovi barevné košile) :(( ale jinak to milujuuuu!!! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ooo, tak toto si uzijem. :) Srdcovka konecne spat a so slusnym rozbehom, i ked trochu "rusty", stale je to tak, ako ma byt. Jedina vec, co ma vyrusila, i ked podstatna, je, ako vas po 10tich rokoch najde niekto, pri zmenenom mene a absencii udajov z minulosti na socialnych sietach, ak to nie je nejaka mocna institucia? Proste nijako..skoda, ze tato hlavna linia bude stat na vratkych nohach...mozno to vsak vysvetlia. Som zvedavy, ci opat budu diely viac-menej epizodky, alebo bude v popredi nejaka ustredna tema. 85% ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po letech v izolaci se Dexter bohužel změnil ještě k horšímu. Je to připosranej, obyčejnej, tuctovej obyvatel maloměsta. Vnitřní trefné monology naštěstí zůstaly, ale není to zkrátka ten psychouš z prvních dílů. Už v recenzi na Dextera jsem psala, že postupně měkne, a to se mi teda vůbec nelíbilo. Vždyť právě díky černému humoru, absence emocí a empatie, vražedných choutek a jeho psychoušských myšlenek se na to většina lidí dívala. Kdo chce vidět Dextera – sráče? První díl dost zklamání. Jedna vraždička se odehrála, ale nebylo to zkrátka ono ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy nekomentuju jednotlivé díly nějakého mnohodílného seriálu, ale tolik tolik jsem se na nové pokračování Dextera těšil, že si teď musím znechuceně odplivnout, jaká že to v jeho prvním dílu byla na můj vkus obrovská porce novodobého levičáckého humáče. Kromě několika pochopitelných afroamerických barevných (i když jsme v nějakém zapadlém bělošském prdelákově) v něm účinkovali i dva manželé-homouši, vozíčkářka, která s protézama na dýze trsala líp než Meresjev (ale přitom v normálním světě by mě vůbec nenapadlo se nad obsazováním invalidů ve filmech pozastavovat!) a jako vrchol potom ekologicky retardovaná mládež, která místo školy demonstruje za záchranu planety (jistě odkaz na mongoloidní Grétu). Ale stejně tímto vznáším formální protest proti diskriminaci menšin, protože v novém Dexterovi mi zoufale scházeli ještě hluchoněmí, slepí, šilhaví, koktaví, autisté, nanisté, onanisté, koprofilové, zoofilové, nekrofilové, tranďáci a ještě i několik desítek dalších zástupců dalších nejrůznějších menšin. Plus nějací hysteričtí covidiotští rouškaři. Ale i když je nová řada Dextera takto nechutně xenofobní a nehorázně ignoruje i covidové nebezpečí, protože se lživě odehrává ve světě bez covidu, Dexter Morgan je pořád starý dobrý Dexter, do seriálu se skvěle podařilo zakomponovat jeho mrtvou ségru a jsem zvědavý na zbylé díly (které už ovšem okomentuju až po tom posledním). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindsay, Lindsay....co mi to říká? Les, sníh, Dexter, puška a The Passenger Iggyho Popa, to nemůže dopadnout špatně. A taky že jo. Napínavé a současné vtipné. Divák je veden křivolakými uličkami drobných epizod a čeká, kdy Dexter vyleze z temnoty. Že by ten sekáček na maso? Nebo lovecký nůž? A do toho Blondie, Debra a jedno překvapení. Nemluvě tedy o tom jelenovi..... Miami to není, ale jedna díra by se tu našla. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Zbraň, kterou Dexter (Michael C. Hall) zandavá do držáku u sebe v obchodě, je malorážka CZ 457 České zbrojovky Uherský Brod. (veronikajel)

Reklama

Reklama