Reklama

Reklama

Dexter - Nová krev (2021) (série)


Nefér hra (S09E08)

(epizoda)
  • USA Unfair Game
TV spot

Kurt se rozhodne konečně pomstít svého syna, a proto odvede Harrisona do své lesní chaty. Když se Dexter probudí v zajetí cizího muže, uvědomí si, že je jeho syn ve smrtelném nebezpečí... (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (22)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za tento díl. Díky němu mám jasno - Harrison je mi zcela ukradený. Je mi fuk, co se mu děje (asi proto jak moc je debilní a protivný). Nezajímá mě co se s ním děje. Pokud ho někdo zařízne, zbavíme se ho. Zajímá mě jen děj okolo Dextera, jak vybruslí z potíží co se na něj sesypaly. Co mi okolo Dextera pije krev jsou jen hysterické halucinogenní výlevy Debry. A protože o Dexterovi to jen sotva polovina děje, hodnocení odpovídá (i přes scénu na kterou čekám celou sérii). ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se budu hodně lišit od většinového hodnocení. Honička po lese mě absolutně nezajímá za těch 8 sérií už vím, že Dexter je v těchto situacích, které nenabízejí žádnou nadstavbu, nesmrtelný. A druhá linie bylo nepřetržité žvanění o ničem. A na konci (jaké překvapení) očekávatelný a přesně načasovaný střet a ještě očekávatelnější zmizení padoucha. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Necitim to nadsenie, co ti za tymi pathviezdami (nostalgia?). ;) A sice... kto tuto epizodu pouzival rozum a svoj vycvik? Jedina, samotna policajtka. Uznavam, ze s postrelenim sa toho moc robit neda, avsak nechal by nas expert vrazednu zbran v prikrytom tele? wtf?! To je stopa pre jeho milenku, aby mohol byt opat nejaky pekny filmovy dramaticky okamih v buducich dieloch?! Mozete byt na otca nahnevany akokolvek, ale ked dostanete kvantum varovnych sprav a telefonatov, co sa vymyka tomu, ako ho poznate, zrejme spozorniete, bez ohladu na svoju "ranenu dusicku". Hodne naivity a menej scenaristickej logiky. Akcia celkom fajn, ale i ked pominieme zvycajne filmove "v poslednej sekunde", stale pokrivkava. 60% Dufam, ze to posledne dva diely daju na spravnu mieru. Zaverecne sekundy potvrdili alebo vylucili jednu z mnou predpokladanych koncov - tatko vs. syn. :D ()

Toshio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristickej fuck up zachraňujou poslední 3 minuty. Ten kluk, kterej udělal nějakej školní test na milion procent, by musel bejt uplně blbej, aby věřil Kurtovi. Dexter ho zachránil, ale pak oba nechali Kurta utýct do lesů? WTF? No aspoň že indiánka pátrá a na něco přichází, to jediný snad přinese nějaký drama, který v týhle sérii kurevsky chybí. Scény s Debrou bych kompletně vymazal. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě nejnapínavější díl série, tedy pokud se nějakým způsobem ztotožníte s patřičnými postavami. Zatímco se Dexter snaží dostat ze smrtelného nebezpečí, jeho syn do něj pomalu padá. Ono to sice vypadá, že Harrison je děsný mamlas a nedokáže prohlédnout, co se na něj chystá. Pak si ale uvědomíte, že je jen naivní a rozhozený z toho všeho, především ze vztahu s tátou.... Za mě paráda. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama