Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. V zahradách předměstských domů rostou protiatomové kryty. Ken se dává dohromady s Barbie. Roger Maris má na kontě 61 home runů. Elvis Presley je v ráji v roli bývalého vojáka, který se vrací domů na Hawai. Jeho matka (Angela Lansbury) čeká, že její syn začne budovat kariéru, ale Elvis si raději oblékne havajskou košili než bílý límec, a tak přijme místo turistického průvodce. A má štěstí: jeho prvními zákazníky je skupinka pohledných dívek. Elvis, krásná příroda, ještě krásnější dívky a "rock-a-hula" písně – to je ráj! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Uvolněný starý "muzikál" s Elvisem, kde hraje zlatýho synka playboye, co se právě vrátil z vojny a chce se postavit na vlastní nohy. Songy moc fajn, dívá se na to hezky, ale stejně bych ten infantilní děj třeba o 15m zkrátil a dal tomu malinko spád. Hlavní ženská role má být z původní havaj rodiny a přitom je to klasická kalifornská krasotinka, tak to mi přišlo trochu nefér. Na to zašít se před dnešním světem, anebo jen šedým počasím venku, je Blue Hawaii každopádně ideál :) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden ze tří Elvisových filmů z Havaje: na Blue Hawaii volně navázaly tituly Girls! Girls! Girls! a Paradise, Hawaiian Style. Na svou dobu šlo o velmi úspěšnou záležitost, problémy neexistovaly, i když jeho matku hrála Angela Lansbury starší jen o 10 let. Kupodivu i scénář, který vlastně neexistoval, a vypadal jako fiktivní pokračování G. I. Blues, byl nominovaný na Writers Guild of America v kategorii Best Written American Musical. ()

Reklama

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Elvis se vrací po dvou letech z vojny a nechce se mu pracovat v rodinné firmě a tak si najde práci jako průvodce po Hawaii.Filmem nás provází skvělé písničky a roztančené pláže.Matku Elvise v tomto snímku zahrála Jessica Fletcherová ,kterou známe z kriminálního seriálu To je vražda,napsala.Uvolňující film ,který mě pobavil. ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu to musel byť veľmi kvalitný film, ktorý ma uistil v tom, že Elvis bol veľký kráľ v tých rokoch. Muzikál z havajského podnebia.. Piesne, ktoré boli hrané boli pre mňa dosť známe hlavne Can't help falling in love, ktorú keď spieval som mal husiu kožu.. Celkovo zábavný a nenudný muzikál... Najviac ma dostala hláška väžňa: " Krásne spievate a dufám, že dostaneme doživotie ako ja" ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

No tak jo, dobře. Já opravdu vím, že je to jen bezduchá srajda s Elvisem v hlavní roli, švihlýma šedesátkovýma písničkama, pinup holkama s květy ve vlasech, která se odehrává na hawajský pláži. Jenže o to právě jde! Vždyť tam hraje Elvis, zpívá šedesátkový písničky, randí s pinup girl, co nosí ibišek ve vlasech a celý se to odehrává na Hawaji! A upřímně řečeno - potřebujeme k životu něco víc??? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Pamela Austin v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama