foto

Red West

  • nar. 1936
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bezpečný přístav
2012 The Black Dove
Za každou cenu!
2010 Father of Invention
2008 Sbohem, Solo
2006 Cesta za vítězstvím
2005 Forty Shades of Blue
2003 Jak je těžké býti upírem
2000 Rodinné prokletí
Woman's Story
1999 Dědictví tety Cookie
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
1997 The P.A.C.K.
Vyvolávač deště
1995 Her Hidden Truth (TV film)
1994 Takoví normální zabijáci
Těžký zločin
Zvláštní úkol - "Expert"
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Kořist chameleona
Proměna Betty Lou
1991 Zběsilec
1990 Grizzly Adams
1989 Billy Kid (TV film)
Road House
Špinavá válka
1988 Vlak do Texasu (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Hrdí muži (TV film)
1986 Charley Hannah (TV film)
1984 Hard Knox (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1980 Angel City (TV film)
Coach of the Year (TV film)
1979 The Wild Wild West Revisited (TV film)
1975 Falešně obviněný
Walking Tall Part II
1973 Kráčející skála
1968 Live a Little, Love a Little
1967 Mejdan
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
Paradise, Hawaiian Style
The Navy vs. the Night Monsters
1965 Elvis: Harum Scarum
Girl Happy
John Goldfarb, Please Come Home!
Tickle Me
1964 Amerikanizace Emilky
Elvis Presley: Roustabout
Elvis: Viva Las Vegas
1963 Elvis Presley: Fun in Acapulco
Palm Springs Weekend
Stalo se na světové výstavě
1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
Jdi za svým snem
Kid Galahad
1961 Elvis Presley: Blue Hawaii
Ztracená země
1960 Zářivá hvězda
1959 Cesta do středu Země

TV seriály

2013 Rectify (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Pros and Cons (S01E03)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Jako Fénix z popela (S01E01)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 The Duke (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1959 The Rebel (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)

Dokumentární

2005 Elvis by the Presleys (TV film)
2002 Definitive Elvis: The Army Years, The
The Definitive Elvis: The Hollywood Years - Part II: 1962-1969
1999 Independent Lens (TV seriál)
1972 Elvis na turné
1970 Elvis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace