Reklama

Reklama

Toxické děti

  • USA The Children (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká se, že děti jsou naše budoucnost. V tom případě je pekelně temná. Poklidné novoanglické městečko Ravensback se probouzí do noční můry. Autobus plný školáků bez vysvětlení zmizel. Ale to není důvod, proč je šerif Hart tak znepokojený. Hlavní problém je v tom, že se děcka vrátila – plná nenávisti, zášti a vražedných myšlenek. Jejich smrtonosné sevření brzy poznají kamarádi, tatínek i milující maminka. Chcete být radioaktivní obětí od ravensbackých školáků i vy? Máte ideální příležitost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč to vůbec točili. Byli to vůbec lidé? Sám nevím. Prachbídný scénář se zde mísí s mizernými výkony herců. Nudná atmosféra uspává a diváci musí "vydat" ze sebe mnoho sil, aby snímek dokoukali do konce. Mě se to podařilo. Už to nikdy vidět nechci. DVD jsem doufám ztratil. Ještě přemýšlím, jestli nedám odpad. Ale ne, budu milosrdný a ponechávám jednu hvězdu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu. Už jsem ten film kdysi viděl. Mám dokonce i za to, že tenhle film mám někde na levným dvd z trafiky a kdyby se mi chtělo pohledat(což se mi nechce) tak ho najdu. Ale jelikož jsem zde film neměl ohodnocenej tak jsem si dal repete. Toxické dětičky natahujou ručičky. Objetí dojemné bývá ale smrtelné. 3hvězdy ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já byl docela překvapenej tím, že to produkovala Troma, která, pravda, jede v trošku ujetějších filmech. No, možná se v tom filmu zas tak moc neděje a děti mohli být trošičku děsivější nebo alespoň ne tak stereotypní (přijít, obejmout, odejít), ale film se mi docela líbil. Každopádně, nijak neznechutil. Docela obstojný dílko. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Mírně mě irituje, kolik lidí v souvislosti s tímto snímkem bezmyšlenkovitě skloňuje slovo Troma. Přitom Troma Entertainment se vznikem Toxických dětí nemá absolutně nic společného, pouze tenhle film po desítkách let „vyhrabali“ a vydali na DVD, za což jim v mých očích samozřejmě patří dík, ale srovnávat ho s originální produkcí této svébytné společnosti je naprostý nonsens. V každém případě jsou Toxické děti povedeným béčkem o ratolestech, které po vystavení toxické páře uniklé z jaderné elektrárny dostanou nutkání usmažit své rodiče na popel. Je to sice do jisté míry předvídatelná, ale kupodivu dost temná a depresivní noční můra pro všechny, jimž teror v podobě dětí s vykulenýma očima nebude připadat příliš směšný. Já si čas od času takovou béčkovou vykopávku dám rád, zvlášť když u toho hraje hororová hudba Harryho Manfrediniho. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Při koupi dalšího hororového titulu, jenž k nám chrlí firma řiťka video, jsem očekával další tromáckou úchylnost, avšak byl jsem velmi překvapen, že tato excentrická společnost, s tímto filmem nemá co do činění, musím říct, příjemně. K některým filmům jejich svérázný humor sedne, osvěžuje je, některým ale naopak ubližuje, a právě tomuto titulu by nebyl možná dvakrát k užitku. Tvůrci přisli s jednoduchou myšlenkou, jak obzvláštnit zombie horory, které v té době byly velice populární, nebudeme si nic nalhávat, jejich rozpočty nedosahovaly žádných astronomických výšin, tento produkt nevýjimaje, ale není to na škodu, není ani potřeba. Lze si snad představit něco více mirumilovného, než sladoučká děťátka, z toho pramenící jejich zdánlivou neškodnost, kdo by v nich přece viděl vraždící stvůry. Ale všichni dobře víme, že malí smradi, jsou ty největší mrchy pod sluncem, nic než našít to nich brokovnicí si nezaslouží, jenže to na ně neplatí, což je jen dobře, aspoň to není tak jednoduchý fádní vyvražďovačka. Režírováno i zahráno solidně, kamera šikovně zabírá tak, aby záběry nebyly moc pracný, ani drahý, musím však pochválit hudbu, je znát, že se na ní podílel ostřílený hororový harcovník Harry Manfredini, hudební tvůrce takových klasik jako Pátek třináctého. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Řev, který vydávají posedlé děti při umírání, je namixován ze zvuku koček v říji. (Fenk)
  • Jedná se o poslední film, v kterém si zahrála herečka Shannon Bolinová. (Pumiiix)

Reklama

Reklama