Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Diskuze

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Více filmů o sexuálních deviantech! Jen houšť! 

Gere je výborný. Na jeho místě bych k takové práci přistupoval stejně. 

A aby jeden sociální pracovník měl na starosti 1000 sexuálních delikventů, to je fakt špatný vtip. Potřebují přijmout dalších 10 000 lidí. 

Jsme na tom podobně. S tím, že u nás polovina pachatelů znásilnění na dospělých i na dětech dostává podmínečné tresty. Vím o případu, kdy pachatel znásilnění 4 letého chlapce dostal podmínku. Naše soudce sexuální zločiny nezajímají. Nepovažují je za závažné. Jeden český soudce přímo řekl, proč by měl poslat muže, který dvakrát znásilnil svou exmanželku, že se "přece nic tak moc nestalo". Kolik by asi dostal český pedofil Josef Kulík nebo Papež? 

Film se mi líbil, vyhovoval mi skoro ve všem, až na stupidní postavu náhradnice Gerea. Ta se na tu funkci absolutně nehodí. Je naivní a tupá. Scénář dva muži. Tak asi proto. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Skvelé herecké obsadenie, zostrihaný Richard Gere je oveľa dôveryhodnejší, až sa mi začína ako herec páčiť, Claire Danes - tradične zaujimavá, Avril mám rád aj tak a teším sa na ňu i na celý film

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Tak Lau si svojimi Hong-Kongskými peckami vyslúžil misto aj v Hollywoode, len sa bojím, aby nedopadol ako Woo. Rozhodne sa však teším, rovnako ako aj na Gerea, ktorého mám v podobných rolách oveľa radšej ako v lacných džúsových sračičkách.

Reklama

Reklama