foto

French Stewart

  • nar. 20.2.1964 (54 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

French Stewart narozen 20.2.1964 v Albuquerque v Novém Mexiku, je americký herec, který se nejvíce proslavil svou hlavní rolí v seriálu TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠTANÉ (3rd Rock from the Sun), kde působil jak jedna z hlavních postav Harry Solomon. Stewart navštěvoval střední školu Del Norte High School.

Po střední škole šel studovat na Americkou akademii dramatického umění. Na škole se také dostal k divadlu, s kterým nakonec začal cestovat. Teprve až po sedmi letech se dostává do televize a je obsazen do seriálu THE NEW WKRP IN CINCINNATI, který se dějově točí kolem rozhlasové stanice WKRP a jejího nového programového ředitele. O pár let později se ještě objevil ve filmu HVĚZDNÁ BRÁNA z roku 1994, kde si si zahrál jako poručík Ferretti.

V roce 1996 byl obsazen do jedné z hlavních rolí v seriálu TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠTANÉ, v kterém hrál celých šest sezón, po které se seriál vysílal. Zde se Stewart proslavil svými vtipnými gesty a především díky svému jedinečnému vzhledu "mžourala", při kterém mu sice není třeba i celý díl vidět do očí, ale dodává to jeho postavě kouzlo.

Během jeho působení v seriálu TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠTANÉ si zahrál v mnoha reklamách, především jako představitel nápojů Clamato. Později si zahrál třeba v kresleném seriálu HERCULES (1998) studia Disney jakožto Icarus, nebo jednoho z hlavních padouchů ve spíše neúspěšném filmu SÁM DOMA 4 (2002).

Hannibal92

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Fall from Grace
2016 1st Strike
Beznadějný romantik (TV film)
Future Boyfriend
Vánoční přání (TV film)
2014 Sensitive Men (TV film)
Strike One
2013 30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže
Rain from Stars
2011 Convincing Clooney
Girls! Girls! Girls!
Čivava z Beverly Hills 2
2010 The Assignment
2009 Cesta do pekel
2008 Miliónový pes
Pod kontrolou
2007 Grindin'
I.Q.: Génius
Osobní spravedlnost
Pandemie (TV film)
Subs (TV film)
Two Dreadful Children (TV film)
2005 Duck
New Partridge Family, The (TV film)
2004 Svatební mrákoty (TV film)
2003 Inspektor Gadget 2
Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
2002 Naked Movie
Sám doma 4 (TV film)
Zloději času
2000 Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
1999 Cinderelmo (TV film)
Falešná láska
Hercules: Zero to Hero
Čmuchalky
1998 It's Tough to Be a Bug
1997 Bláznivé manévry
1996 Operace: Zlomený šíp
1995 Glory Daze
Kouzelný ostrov
Leaving Las Vegas
The Poison Tasters
1994 Hvězdná brána

TV seriály

2018 Máma (TV seriál)
Flamingos and a Dance-Based Exercise Class (S06E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Keep Your Enemies Closer (S15E15)
Roseanne (TV seriál)
Knee Deep (S10E09)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Meet the Parents (S09E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tajnosti a lži (S14E17)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Brother (S02E09)
The Statement (S02E07)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Matka (S01E09)
Máma (TV seriál)
A Catheter and a Dipsy-Doodle (S03E19)
Průměrňákovi (TV seriál)
Slavnostní zakončení (S06E24)
2014 Máma (TV seriál)
Fun Girl Stuff and Eternal Salvation (S02E22)
Turkey Meatballs and a Getaway Car (S02E15)
Benito Poppins and a Warm Pumpkin (S02E14)
další epizody (7)
2013 Máma (TV seriál)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
Toilet Wine and the Earl of Sandwich (S01E19)
Sonograms and Tube Tops (S01E18)
další epizody (16)
The Birthday Boys (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Slavnostní vyřazení (S04E24)
Přítel (S04E13)
Životní dovednosti (S04E11)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spojenectví (S02E13)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
Private Practice (TV seriál)
Take Two (S04E01)
2009 Horrible Terrible Misadventures of David Atkins, The (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Od A do Bz (S02E01)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v krokodýlovi (S02E13)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Viva Las Vegas (S05E01)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Vítr to ví (S05E09)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sbohem suteréne (S04E05)
Hyde dostane holku (S04E04)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Zpátky ke hvězdám, 2. část (S06E20)
Zpátky ke hvězdám, 1. část (S06E19)
Mary a Scoochie, 2. část (S06E18)
další epizody (12)
2000 God, the Devil and Bob (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Přej si a bude ti bráno (S02E22)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Hvězdy, pruhy a Dick (S06E08)
Náhradníci (S06E07)
Proč Dick neumí učit (S06E06)
další epizody (22)
1999 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dobročinný Dick (S05E08)
Dračice Sally (S05E07)
Dicku, kdo přijde na večeři? (S05E06)
další epizody (23)
1998 Herkules (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Šťastný nový Dick (S04E09)
Neslušný Dick (S04E08)
D III: Soudný den (S04E07)
další epizody (25)
1997 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Kurátor Dick (S03E11)
Tom, Dick a Mary (S03E10)
Sedm hříšných klipů (S03E09)
další epizody (25)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Veselé vánoční hody (S02E12)
Humor je těžká věc (S02E11)
Dick vzdává dík (S02E10)
další epizody (32)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opposite (S05E21)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Great Buster
2009 Surveillance: The Watched Are Watching
2003 Behind the Scenes of 'Inspector Gadget 2'

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 Christmas in Washington (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace