Reklama

Reklama

Captivity

Trailer 1

Obsahy(1)

Známá modelka je unesena a probudí se v neznámé, uzavřené místnosti. Pokouší se uprchnout větrací šachtou, ale útěk se nezdaří. Únosce všechno sleduje kamerami, sám je skrytý a nezbytné věci předává unesené modelce vysouváním plechového šuplíku. Po určité době modelka zjistí, že není sama, protože za stěnou je uvězněn ještě jeden muž. Podaří se jim navázat kontakt a probourat stěnu. Únosce trápí své oběti a ty se snaží vymyslet, jak uniknout. Pátrají po nich také policisté, kteří nejprve najdou kartu se záhadným řeckým nápisem a postupně získávají další zajímavé informace... Děj se odehrává v USA, ale film byl kvůli úspoře nákladů natáčen v Moskvě. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně se to fakt líbilo. Má to spád, atmosféru, sympatického zabijáka a ještě sympatičtější Elishu Cuthbert. Co na plat, že vysvětlení je pitomé? Stejně jsem v zápalu pohlcení řval blahem, jak je to "hustýýý":-) A přitom není, je to bezduché a překombinované, jak už tomu u podobných filmů bývá, ale když se oprostíte od přemýšlení a od Captivity nebudete nic čekat, příjemně se pobavíte. Jen mě zaráží jméno režiséra... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak drsné, jak nanačovala reklamní kampaň. Naopak - místy až překvapivě jemné a k hlavní postavě přívětivé. Joffé na stará kolena odpočívá a točí si filmy pro potěšení (nechci vědět, co tenhle pán dělá v soukromí) a jako hračku si půjčil Elishu. Ta má tu nejnevděčnější roli posledních let. Hrát blondýnu zavřenou v místnosti, hystericky křičet a pronášet neposlouchatelná moudra. Linie v izolaci je ale tím menším zlem, i přes neskutečně předvídatelný základní zvrat, který ničí všechny silné okamžiky posledních desítek minut. Druhá linie s detektivy se totiž nakonec ukáže slepou uličkou, kde každému všechno dojde po prvním pohledu a kde nemůžu udržet smích při nesmyslných dialozích. Záchranou se stává závěrečná půlhodina, kde je napětí, lekačky a všechno, v co jsem doufal. Vinou mnoha (opravdu MNOHA) logických kiksů, nesmyslů a chyb se dostanu jenom na dvě hvězdy. Bez Miss Cuthbert by to bylo asi níž, ale s ní bych radostně sledoval i tříhodinovou adaptaci teorie vývojové psychologie. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Keby neexistoval film SAW dám tomuto takých 55% lenže Captivity bolo natočené neskor a len kopíruje nápad s menšími zmenami film nepriniesol vôbec nič nové + je plný nezmyselností. Keby tam nehrala Elisha tak si to hádam ani nepozriem, ale hrala tam a tak moje oči museli plakat pri pozeraní na takúto zlátaninu... Dávam 40% a aj to z časti kvôli Elishe, ktorá ukázala zase viacej než musela :) ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Možný spoiler!!!! Bacha na to: Stupidní snímek, který správný hororový fanoušek prokoukne už od 30 minuty, dokonce i dřív. Scénář by možná jakž takž ušel (i je jasné, že je to variace na SAW), ale to co udělal režisér to je tak na pěstí mezi oči - hrozná práce, nedokázal mě vůbec upoutat na jinou možnost totožnosti vraha než se mi nabízela už od začátku. 30% za krásnou Elishu a její . . . . ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej, nesmyslnej, předvídatelnej a dementní film jsem už dlouho neviděl. Celou dobu přesně vím, o co v té zápletce (nejen detail na oči Pruitta Taylora Vince mi to prozradil...) jde a kdo má jaké motivy a kdo je špatnej a kdo zlej, takže nechápu režisérovu snahu snažit se něco tajit. Takže já na to celou dobu koukám, vím jak to dopadne a proto su nasranej a všímám si všech těch malejch, ale významnejch detailů, který tento film házej mezi špínu... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v roce 2005 na Mosfilmu. (Dlee)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama