foto

Michael Harney

  • nar. 27.3.1956 (62 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vdovy
Zrodila se hvězda
2016 Soy Nero
2015 Bad Hurt
2008 Zprávy TV Onion
2007 Captivity
Dannyho parťáci 3
2003 Hráči
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
2000 Erin Brockovich
Transport
1999 Millennium Man (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1997 NightMan (TV film)
Turbulence
1996 Gone in the Night (TV film)
1995 Smrt na Sunset Highway (TV film)
1993 Italský film

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Nobody Talks (E02)
Wherever It Leads (E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Sh*tstorm Coming (S06E02)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Listen Up (E02)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zbytečná hrubost (S01E16)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Intervention (S01E11)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (9)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
Úmysl (S04E15)
Marnost (S04E14)
2014 Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
It Was the Change (S02E12)
Take a Break from Your Values (S02E11)
další epizody (10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (13)
Vegas (TV seriál)
Paiutes (E11)
2012 Vegas (TV seriál)
Solid Citizens (E05)
(Il)Legitimate (E04)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
další epizody (6)
2011 Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Tráva MILF (S07E11)
další epizody (8)
2010 Město ztracených (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvojí hra (S02E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
Dvojí život (S01E08)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Smith (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Noc amatérů (S03E09)
Leviathan se usmívá (S03E08)
další epizody (8)
2005 Deadwood (TV seriál)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
Fůze a kapitál (S02E09)
Něco velmi drahého (S02E06)
další epizody (4)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dobrovolníci (S01E16)
2003 Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Když se lano přetrhne (S08E09)
Přísně tajné (S08E07)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Neklidní (S04E22)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Deliverance (S04E20)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1997 Advokáti (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
D-Girl (S07E15)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Trust (S02E15)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace