foto

Michael Harney

  • nar. 27.3.1956 (64 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bankéř
2018 Vdovy
Zrodila se hvězda
2016 Soy Nero
2015 Bad Hurt
2008 Zprávy TV Onion
2007 Captivity
Dannyho parťáci 3
2003 Hráči
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
2000 Erin Brockovich
Transport
1999 Millennium Man (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1997 NightMan (TV film)
Turbulence
1996 Gone in the Night (TV film)
1995 Smrt na Sunset Highway (TV film)
1993 Italský film

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Agency (E12)
10-8 Paperwork (E11)
10-8 Black & Blue (E05)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Operace Mainbrace (S02E10)
Zlomený šíp (S02E09)
Co se skrývá pod povrchem (S02E08)
další epizody (10)
2019 For All Mankind (TV seriál)
Into the Abyss (S01E05)
Prime Crew (S01E04)
Nixon's Women (S01E03)
další epizody (5)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Washingtonský kolotoč (S01E10)
Válečné hry (S01E08)
Zelené ohnivé koule (S01E06)
další epizody (7)
Splitting Up Together (TV seriál)
Welcome Home (S02E18)
The Pump Station (S02E15)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Já taky (S07E07)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Půl je hotovo (E07)
Zkus to (E04)
Mack (E03)
další epizody (5)
Midnight, Texas (TV seriál)
Drown the Sadness In Chardonnay (S02E05)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Po hlavě do sraček (S06E02)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Listen Up (E02)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zbytečná hrubost (S01E16)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Intervention (S01E11)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (9)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
Úmysl (S04E15)
Marnost (S04E14)
2014 Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (13)
Vegas (TV seriál)
Paiutes (E11)
2012 Vegas (TV seriál)
Solid Citizens (E05)
(Il)Legitimate (E04)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
další epizody (6)
2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Wayne (E12)
Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Tráva MILF (S07E11)
další epizody (8)
2010 Město ztracených (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Senator Harper (E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvojí hra (S02E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
It's Better When I Can See You (S01E10)
Na doživotí (TV seriál)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
Dvojí život (S01E08)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Vojenská policie (S03E06)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Smith (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Noc amatérů (S03E09)
Leviathan se usmívá (S03E08)
další epizody (8)
2005 Deadwood (TV seriál)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
Fůze a kapitál (S02E09)
Něco velmi drahého (S02E06)
další epizody (4)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dobrovolníci (S01E16)
2003 Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
One Twelve (S02E06)
JAG (TV seriál)
Když se lano přetrhne (S08E09)
Přísně tajné (S08E07)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Ten (S01E10)
2000 Býk (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Neklidní (S04E22)
Případ pro Sam (TV seriál)
Náhodný čin (S04E11)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Deliverance (S04E20)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1997 Advokáti (TV seriál)
Trial and Error (S01E03)
Night Man (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
D-Girl (S07E15)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Eyes (E06)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
The Bookie and the Kooky Cookie (S02E20)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
The Final Adjustment (S02E06)
For Whom the Skell Rolls (S02E02)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
další epizody (4)
Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Ice Follies (S01E09)
Tempest in a C-Cup (S01E08)
Personal Foul (S01E06)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Trust (S02E15)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky