Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
TV spot

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (292)

castor 

všechny recenze uživatele

Během prvních pěti minut vystřídá zazobaný průmyslník hned několik milenek i náhodných zastavení, aby se na půldruhou hodinu „potrápil“ s jednou neposlušnou „dcerkou“, která se jí nečekaně stane poté, co se záletníkova manželka znenadání kvůli zrušenému letu objeví ve dveřích. Belmondo v plné síle, vtipný, šarmantní, roztržitý i ukecaný, a přiznejme si, tentokrát i s velkým množství dialogových scén bez spádu. Přesto pořád dobré i na několikeré zhlédnutí. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Ovšem na dvd příšerný dabing . Ne ne, pan Krampol to není ! Je to ukázka jak ze zavedeného filmu udělat hnus ! Takže nepřepínejte na dabing. Raději si poslechněte mírně ,,přihřátý,, hlas J.P.B. Někdy mám pocit , že právě pánové Krampol,Tříska,Moravec až dodají tu auru chlapáctví a podtrhnou rošťáctví , které nepochybně J.P.Belmondo má......... Jen tak na okraj ,je to pan Vašinka ??? Dne 19.3. 2008 vydáno znovu jako příloha deníku Sport z dabingem pana Krampola !!!! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Belmondo robí zo seba hodinu a pol blbečka vo Funesovskom štýle. Nie je bohužial vtipný ako Funés a scenár ide odnikiaľ nikam, takže ani z hľadiska sledovania nejakého príbehu nie je film zaujímavý. Pritom zdemoluje polovicu francúzskych áut a je mu to jedno. Veselá veľká noc je takým celkom milým pokusom o zobrazenie druhej chlapskej mízy okolo 50ky, lenže všetko je v ňom zúfalo nedotiahnuté. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Jedna z mych nejoblibenejsich komedii s Belmondem.Jasne,neni uplne bez chyby-prvni polovina je napsana a slape skvele,druhe pulce trochu dochazi dech a reziser Lautner nevytahne zadny trumf.Ale i presto pusobi i po letech stale velmi prijemne,Belmondo je skvele saramantni,no a hlavne uzasne mlada a uzasne krasna Sophie Marceau.Coz je spolu s Belmondem hlavni trumf filmu.A diky nim to maji u me za krasnych 80%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Kritici často Jean-Paulu Belmondovi (Stephane Margelle) vyčítali, že ve snímku strhává všechnu pozornost na sebe. (Olík)
  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)

Reklama

Reklama