Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
TV spot

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (292)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Analytici serveru Demagog.cz došli k závěru, že Belmondův Stephane Margelle pronesl během Velikonoc 134 výroků, z nichž 97 bylo nepravdivých, 35 zavádějících a jen ve dvou případech hovořil pravdu.. Lautner se ani nesnaží zapírat divadelní původ látky a k ostatnímu má jeho. Bébel, jakožto libidem zotročený pavouk zamotaný ve vlastní pavučině, koncertuje v kaskadérských, komediálních i postelových polohách. Sportovní terminologií by se řeklo, že se ukličkoval.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Belmondo robí zo seba hodinu a pol blbečka vo Funesovskom štýle. Nie je bohužial vtipný ako Funés a scenár ide odnikiaľ nikam, takže ani z hľadiska sledovania nejakého príbehu nie je film zaujímavý. Pritom zdemoluje polovicu francúzskych áut a je mu to jedno. Veselá veľká noc je takým celkom milým pokusom o zobrazenie druhej chlapskej mízy okolo 50ky, lenže všetko je v ňom zúfalo nedotiahnuté. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených francouzských komedií s Jean - Paulem a překrásnou Sophie (která je krásná dodnes). První část je konverzační a velmi dobrá a vtipná, v druhé půlce si Belmondo trochu zablbne a řekl bych, že je to filmu na škodu. V celku je to ale jedna z těch dnes už klasických francouzských komedií. * * * ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Prosímtě Stefane jak můžeš být ve vodě tak dlouho? MĚ TO STRAŠNĚ BAVÍ! A pak se to začne tak krásně komplikovat. POZOR: DVD má nový dabing BOŽE jak může Belmonda dabovat Marcel Vašinka? a Sophie Marceau Jana Páleníčková. OTŘESNÉ!!! film naprosto ztrácí kouzlo Kde je to původní kouzlo V PRDELI. Další etapa: Objevilo se DVD s původním dabingem - levná verze za 39,-Kč díky BOHU. náhražkovej dabing byl absolutně k zblití. ZABIJU SE! DEJTE MI NĚKDO ZEĎ! ROZBIJU SI HLAVU A BUDU MÍT KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD!!! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Komedie mého dětství, kdy jsem se u ní bavil o to lépe, o co méně jsem většinu vtípků chápal. :-)) Každopádně Belmondovy hlášky v kombinaci s překrásnou Sophií Marceau jsou legen - wait for it - dary. // UPDATE 2020: Tak jsem si to pamatoval celé takové nějaké dynamičtější. Začátek je výborná crazy komedie plná scének a vtipných jednotlivostí, ještě do fáze, kdy Belmondo balí Sophii a nenápadně si ji táhne domů. Ale od momentu, kdy se žena vrátí dřív, se jakoby opakuje stejný vtip a stejná situace dokola a nastává spousta dost nudných minut, které by klidně šlo vypustit. Sranda to zase začne být s oslavou narozenin a objevením se Sophiiny matky. Nicméně čtyři hvězdičky už nechám. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)
  • Margellova vila je skutečně v St. Paul du Vence, GPS - 43°42'24.134"N 7°6'9.705"E. Margellův byt je na pláži v Nice - GPS - 43°41'37.328"N 7°15'15.770"E. (Haniczka)

Reklama

Reklama