Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Z natáčení  - Jean-Paul Belmondo, Georges Lautner

Recenze (291)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Ovšem na dvd příšerný dabing . Ne ne, pan Krampol to není ! Je to ukázka jak ze zavedeného filmu udělat hnus ! Takže nepřepínejte na dabing. Raději si poslechněte mírně ,,přihřátý,, hlas J.P.B. Někdy mám pocit , že právě pánové Krampol,Tříska,Moravec až dodají tu auru chlapáctví a podtrhnou rošťáctví , které nepochybně J.P.Belmondo má......... Jen tak na okraj ,je to pan Vašinka ??? Dne 19.3. 2008 vydáno znovu jako příloha deníku Sport z dabingem pana Krampola !!!! ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Povečeřel slupky od brambor, zapil petrolkou, za svitu luny psal tyto řádky, neb můj displej už roky není podsvícen. Velikonoční slepička mi nikdy nesnesla zlaté vajíčko. A to mám Velikonoce tak rád. Tak jen prasklé skořápky z kraslic zbyly na mne, takové ty umorousané nevzhledné, co nikdo nikdy nechtěl, ať mám nač vzpomínat. Takže zase s příštím rokem Veselé Velikonoce! A v plné palbě! 👍 Produkce: Cerito Films ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Na Veselé Velikonoce se dá dívat každé Velikonoce, ačkoliv velikonoční svátky se zde objevují jen hodně na pozadí!  Ale je to prostě skvělý. Mým nejoblíbenějším dabérem Belmonda je mimochodem Tříška, ale Velikonoce je přesně jeden z těch případů, kdy dost uznávám i Krampola, který byl v osmdesátkách ještě v dobré formě + Taťjana Medvecká jako Sophie Marceau  je taky skvělá. Jinak má pocit , že díky tady tomu  filmu jsem pokaždé, když jsem nevěděl jak zahájit konverzaci začal říkat ,,tak jak se máme´´ :D a doufal, že to neskončí tím, že budu vyhlášen za proutníka a flákače, co rozfofroval prachy se ženjskejma a pak zfalšoval účty.   Tak doufám, že jsem nezklamal!  ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Analytici serveru Demagog.cz došli k závěru, že Belmondův Stephane Margelle pronesl během Velikonoc 134 výroků, z nichž 97 bylo nepravdivých, 35 zavádějících a jen ve dvou případech hovořil pravdu.. Lautner se ani nesnaží zapírat divadelní původ látky a k ostatnímu má jeho. Bébel, jakožto libidem zotročený pavouk zamotaný ve vlastní pavučině, koncertuje v kaskadérských, komediálních i postelových polohách. Sportovní terminologií by se řeklo, že se ukličkoval.. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

I když se to nezdá, tak Veselé Velikonoce jsou pro hodně diváků typickým velikonočním filmem. Jan Pavel první - Belmondo je vždy jednička. a jeho Stéphane Margelle je rošťák, policista není, ale proutník ano. Andělíček strážníček Stéphana se dle jeho slov asi někde fláka, asi v Limoges, nicméně je obklopen náhradou dvěmi krásnými ženami Marii Laforêt a Sophii Marceau. Komentář psán na Velký pátek. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Margellova vila je skutečně v St. Paul du Vence, GPS - 43°42'24.134"N 7°6'9.705"E. Margellův byt je na pláži v Nice - GPS - 43°41'37.328"N 7°15'15.770"E. (Haniczka)
  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)
  • Kritici často Jean-Paulu Belmondovi (Stephane Margelle) vyčítali, že ve snímku strhává všechnu pozornost na sebe. (Olík)

Reklama

Reklama