Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Starne ten človek vôbec? Akcia slušná, humor infantilný - proste ako za starých čias. Film sa nesie vo výchovnom duchu pre mládež, ale to čo s tým dieťaťom stvárajú bolo niekedy veľa aj na mňa. Takéto niečo sa môže robiť iba v Hong Kongu. Hviezdička dole za dlhú stopáž, film v strede totiž trochu nudí. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Nevyvedená komedie, až na pár vtipných momentů, šel tenhle film do kopru. Když Jackie Chan natočil tenhle film, zrovna o pár týdnů později jsme se o něm s kámošem bavili a ba co víc, tak nějak jsme se shodli na tom, že jeho kariéra jde tak trochu do prdele a v čem měl on pravdu? Jackie Chan skáče po jakékoli roli a takhle to dopadá. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem cítila takové rozporuplné pocity, když jsem se na to dívala. Trochu jsem čekala honkongský akční film, ale zklamaná jsem nebyla. Chvilku nudnější, chvilku svižnější. Všude samý plínky s hovínkama napláclý na obličejích. Jackie stále ve formě, což je fajn. A to, jak mu to dítě sálo bradavku, tak to jsem opravdu smíchy nevydržela. Na konci jsem i slzu zamáčkla. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som sa bál, že Jackie je na tom už tak zle (ako aj mnohí ďalší akční hrdinovia kedysi), že musí natáčať rodinné komédie s malými deťmi. Preto ma pri pozeraní filmu príjemne prekvapila dávka akcie, ktorá obsahuje (takmer) tak dobré a vtipné choreografie ako za starých Jackieovských čias. Väčšina vtipu takisto nie je založená len na roztomilosti decka (aj keď nepopieram že istá časť áno), skôr som sa bál, že ho pri tých všetkých naháňačkách zamordujú. Okrem akčných a humorných scén však scenár omieľa veci stokrát videné, scény ako také sú zvláštne zostrihané (niekedy sa zdá, akoby medzi dvoma jedna chýbala, inokedy sa jedna zdá krátka, iná dlhá,...) a tak mi z toho nakoniec vyšiel "iba" priemer. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Dříve se Jackieho filmy dělily na chvíle průměrné komedie a chvíle skvělých bojů se spoustou akrobatických parádiček. V novějších dílech jsou části 3 - průměrné komedie se změnila v trapnou komedii, akční bitky se zkracují a mění na "házení po sobě nábytkem" a navíc se do filmů dostávají "citové" pasáže, které ale na city prostě nepůsobí. I tento film pokračuje v tomto trendu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V cameo rolích policistů v obrněném voze se ve filmu objevují herci Nicholas Tse a Daniel Wu. (Raziel811)
  • Dítě, které je ve filmu uneseno, hrál roční Matthew Medvedev čínsko-kolumbijského původu. Ten se k filmu dostal, když jej v metru spatřil asistent režiséra a přemluvil jeho rodiče, kteří byli v Hong Kongu jen na dovolené. (Raztubyl)
  • Podle Bennyho Chana bylo natáčení jeden z nejhorších zážitků jeho kariéry. Dítě totiž během natáčení neustále křičelo, usínalo a během jeho pobytu na place museli být všichni filmaři potichu a dorozumívat se jen posunky. Kvůli těmto problémům se produkce filmu protáhla a překročila stanovený rozpočet. (Raztubyl)

Reklama

Reklama