Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Když mám blbou náladu (a tu mám poslední dobou dost často – asi nějaká krize nebo depka na mě doléhá), musím si vždycky pustit něco tak geniálního jako tento kraťas. A pokaždé mě to naprosto odrovná :-D Navíc je Scrat asi takovej smolař, jak já! :-) (ty jo, tak to je zatím můj nejkratší koment, ale co víc dodat – tak snad jen G-E-N-I-Á-L-N-Í) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dobu ledovou považuji za jeden z nejlepších animáků vůbec. Scrat mě nikdy nebavil tolik jako ostatní lidi, ale pořád ještě je to neuvěřitelně nosná postava s obrovským potenciálem, který byl v tomhle kraťasu vytěžen maximálně. Šaškování veverky putující časem je úžasně vtipnou záležitostí, která se tvůrcům nadmíru vyvedla. 90% ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Další krátkometrážní snímeček o útrapách jendoho z mých nejoblíbenějších "hrdinů" animovaného plátna. Scrat ovšem tentokrát povýšil a svůj starý dobrý oříšek nahání pomocí stroje času v nejrůznějších historických dobách, které se dají velice pěkně poznat. Parádní oddechových pět minut k pousmání. 80% ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

28.3. 2010 - když se Scrat teleportuje a poté vytáhne ten meč z kamene, začnou se dít opravdu ty nejakčnější scény a na krátkometrážní animák je to fakt dobrý. Přes pronásledující se šípy se dostat až do gladiátorské arény a posléze i na uplné dno Titanicu? Odvaha mu neschází. Škoda za tak krátkou dobu. Byla to krása hlavně ta pátá minuta, kdy ten čas letěl opravdu rychle a teleport pracoval na plné obrátky. Video zde : http://www.youtube.com/watch?v=cfLjzL7Px68 ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

V posledním filmu oscarového ročníku sledujeme notoricky známého veveráka Scrata z Doby ledové, který se tentokrát stěhuje v čase i prostoru díky stroji času, na který náhodou narazil. K perfektní animaci asi nemusím nic dodávat, příběh se mi taky líbil — tohle je prostě příjemný a vtipný animák, jak už to u spin-offech Doby ledové bývá. [Oscary 2006] ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama