Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je trochu provařené, ale tady to celkem fungovalo v tom, aby se Scrat dostal do dalších pořádných průserů. Možná jsem tohle měl vidět dříve a ještě by mě to dostalo, ale po ostatních krátkých snímcích s veverkou už je to prostě jenom fajn. Nechlámu se u toho, ale potěšilo. Aspoň na moment. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

I podruhé je bonusová eskapáda lepší svého celovečerního bratříčka. Oproti Gone Nutty sice o něco horší, ale stále perfektní zábava. Na ploše pěti minut je zde více nápadů, vtipů a vůbec všeho než-li v drtivé většině současných celovečerních animáků. Scrat je prostě... No, prostě Scrat. Doufejme, že se s ním ještě někdy setkáme a že to nebude v nudné rodinné taškařici typu Doby Ledové II. ()

Reklama

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Ta veverka z Ice Age je zase tady. Tentokrát je to snímek nadmíru originální. Ačkoli na to měla jen pár minut, rozesmála mne víckrát než všechny díly Shreka dohromady. Cestování v čase. Velká Francouzská revoluce, dálná budoucnost, doba ledová, starověk, středověk, no prostě super. Jenom se divím proč nezůstala v té době ledové. Měla by se nejlíp. Jinak se hodí k snímku pořekadlo: "Neříkej hop, dokud nepřeskočíš." Pobavil jsem se nadmíru. Rozhodně jeden z nej animáků vůbec. Možno shlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=VpnDAd0fNuk ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Cestovanie časom je jedna z mojich obľúbených (filmových) činností, takže ma tento výborný krátky bonus k filmu Ice Age: The Meltdown (2006) veľmi potešil. Je priam nabitý nápadmi (v jednej fáze až príliš), vtipný, s krásnou animáciou, takže nominácia na Oscara je plne zaslúžená. No a tá záverečná pointa je parádne mrazivá. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Další krátkometrážní snímeček o útrapách jendoho z mých nejoblíbenějších "hrdinů" animovaného plátna. Scrat ovšem tentokrát povýšil a svůj starý dobrý oříšek nahání pomocí stroje času v nejrůznějších historických dobách, které se dají velice pěkně poznat. Parádní oddechových pět minut k pousmání. 80% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama