Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

hladass 

všechny recenze uživatele

Banda zfetovaných hippes si jede užít na Free Love Festival (už jen za to by měli pochcípat tou nejbolestivější smrtí)... Ale to netuší, že je nečeká jen sex a drogy, ale i nasraný Ronald Reagan se sekerou... To je asi tak všechno, co jde k ději říct... Pak už to jede ve vyjetých sračkoidních kolejích... Děj je předvídatelný, režie nudná, bez nápadu a herci toho taky moc nezachrání... Co se mi líbilo, byl vysoký bodycount, sem tam nějaké to gore, že se ve filmu objevila motorová pila (The Saw is Family:-) a hlavně, když ke konci filmu začaly ty smradlavé fetky trhat nasraní psi... Jo, to jsem se hodně dobře bavil... ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá sračka aká kedy vznikla. Hippiesáci tu behaju hore dole ako keby boli nadrogovaný drogami aj keď sú. David Arquette je tu asi len raz 2-krát, a to hneď v obchode, len neviem čo tu robí Thomas Jane, že sa tak dal na takúto sračku nahovorit to raz nepochopím. Horor to v žiadnom prípade není, komedia nefunguje, tie vtípky čo tu sú nie sú ani len smiešne, videl som aj lepšie horory viz. Midnight Meat Train. A ešte aký podnázov hlúpy: "Zabudnite na Jasona, kašlite na Freddieho." Určite na Freddieho a Jasona nikdy nezabudnem, milí tvorcovia tejto sračky. Vraždy tu sú akurát len jeden krát, a to hneď na začiatku keď ten týpek motorovou pilou zareže jednemu do krku. Ale ináč velký odpad.... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Píšeme petíciu za to, aby ste prestali rúbať lesy.“ – „A na čom ju budeš mať vytlačenú?“ David Arquette je hororový fanúšik (ÚTOK PAVÚKOV, VRESKOT 1 – 4, JAZDA NA STRELE), takže nečudo, keď/že v roku 2006 režijne debutoval slasher komédiou podľa vlastného scenára a vo svojej produkcii. Plus v produkcii Thomasa Janea (ktorý si zároveň zahral správňackého macho šerifa) a manželky/herečky Courteney Cox. Dosť zvláštna skupinka, to vám teda poviem. David si zároveň udelil roličku miestneho burana, do vedľajšej úlohy obsadil staršieho brata Richmonda a zdrhol so štábom do lesov Severnej Ameriky, aby v nich nakrútil „klasickú“ vyvražďovačku. Je ozvláštnená politickým podtextom (vrah v maske Ronalda Reagana vraždí hipíkov). Inak sa jedná o more klišé, z ktorého je zrejmé, že David má horor rád, ale klišé je stále klišé. Kombináciu humoru a komédie som nikdy nemal rád. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě trailer a hlavně malej kluk s motorovkou. Tak nějak to splnilo moje očekávání, i když to mohlo být zpracováno mnohem líp. Na komedii málo humoru, na horor málo (propracovanějších) vražd, nebo alespoň nějaká atmosféra. Reagan mě docela bavil, hlavně (spoiler) jak tomu jednomu hipíkovi nejdříve podá ruku a pak ho sekne (spoiler). A pak ten týpek, jak každýmu říkal trhni si.... Některé vtípky jsou fakt dobré, ale na celý film je tam všeho (humoru/hororu) málo, je tam spousta hluchých míst.... A trvalo mi dlouho, než mi maska vraha začala připomínat Reagana, podle mě mu zas až tak moc podobná nebyla. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou tak nesympatický, že jim smrt přeju už v prvních minutách a modlím se, že nastoupí nějaká silná čtyřka, která tomu tupounovy se sekyrou natrhne koule. Bohužel se tak nestane a tak koukáme, jak tyhle chcanky držej pohromadě jen silou vůle. Od Arquetteho bych čekal (coby hlavního hrdiny "Vřískotu") něco solidnějšího a né tuhle vyhulenou prázdnou schránku! 10% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)
  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno