Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Arquette, silne podpriemerný herec, ktorý sa zviditeľnil úlohou prisprostlého policajného dôstojníka v Cravenovej trilógii "Vreskot", si uzmyslel, že sa stane režisérskou celebritou. Žiaľ tento jeho pokus vyznel presne tak ako tá spomínaná rola vo "Vreskote" - prisprostlo. Obávam sa, že i to je slabé slovo, aby dostatočne vystihlo úroveň filmu "The Tripper". Úbohý, rádoby komediálny, slasher plný smradlavých pseudo-hipiesákov, sprostých kecov, zle natočených drogových scén, primitívnych politických narážok a ďaľších trápností; skrátka nehorázna chujovina. Presne to sa podarilo natočiť tomuto netalentovanému, ale mimoriadne iniciatívnemu, babrákovi. * ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, zoufalá režie, skvělý Thomas Jane a spousta zbytečných halucinačních záběrů, které 1) nejsou dost ujeté 2) nudí. Pár vtipů (prase George W) a dobrých hlášek to přeci jenom vytahuje na 3*, ale když Arquette už nikdy nic nenatočí, vadit mi to nebude. EDIT: po dalším shlédnutí musím tu slabou třetí hvězdu ubrat. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A tak som sa nato tešil. David Arquette je sympaták a po všetkých tých traileroch, posteroch a iných promo vecí som sa na jeho debut tešil. Až do poslednej chvíle som veril, že to nebude až také zlé ako sa hovorí, ale opak je skutočnosťou. The Tripper je zlý film. David by sa ako režisér asi neuživil a scenár je tiež na hovno. Nebyť pár hlášok čo povie Jason Mewes a nejaké to gore tak je to sračka asi ako Hostel. Opäť raz ďalší podpriemerný horor, ktorý chcel byť vtipný, ale zároveň chcel byť stále horror. Nepodarilo sa a The Tripper nie je ani poriadne vtipný a napriek tomu, že ide stále o horror je to bieda. Ešte by som dal Arquettemu jednu šancu, ale keď to skončí podobne s pánom bohom idem od vás. Jediný klad filmu pre mňa je, že sa mi páčil ten politický podtón. 30%=2*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně náser. Ještě šílenější film než mnou naposled viděný Satan. Tohle je takovej mišmaš všeho. Komedie/horor a takovej mysteriozní film. Já byl naprosto spokojený narozdíl od ostatních a proto začnu nejdříve od negativů a to je vrah. Sice se tu objeví málokdy ale je takovej nemastnej a neslanej. Ať se tvůrci sebevíc snaží tak to prostě nevyšlo. Ale to je snad jediný mínus. Ostatní jsou u mě plusy od herců, po naprostou absurdnost až po dokonale sedící humor. Navíc Jane tu byl bezchybnej. Palec nahoru. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé tady k tomuto filmu se dá napsat jen jedna věc. Hodnocení odpad! je totiž pro tohle dílo ještě přehnaně dobré! 0% jsem snad ještě žádnému filmu nedal, ale jak se říká....všechno je jednou poprvé. Už dlouho předlouho jsem neviděl takovou hovadinu jako tohle. Pitomé, přiblblé a primitivní, tak na mě Řezník působil. Doporučuji se mu vyhnout a to co možná největším možným obloukem! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Americká zástava, ktorú možno vidieť v jednej zo scén, je "staršej verzii", je na nej totiž len 48 hviezd. Používala sa do 4.7.1959. (beso74)
  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)

Reklama

Reklama