Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +naprosto skvělá a odzborující Chrisitina Ricci, jímavá hudba, dojemné scény, neuvěřitelný romantický příběh -ze začátku se to tváří jako komedie a film vybočuje jen z mírného nadpůměru/// Pumpkin ze mě vyždímal tolik emocí jako se doposud žádnému filmu nepodařilo. A to se ze začátku rozjíždí střídmě, nehraje si na nějaké vážné drama s spíše nás jen pomaloučku, polehoučku dostává do příběhu. Vztah hlavní dvojice je nečekaný, ale musím přiznat, že jsem jim to věřil. Úplně jsem cítil, že něco mezi nimi je a v tomto směru oba herci zahráli excelentně. Hlavní hrdince jsem fandil, byla mi sympatická, i proto, že si vybrala tu složitější cestu. Tohle je film plný emocí./// Celkem 82%/// ()

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

To se tedy doopravdy nepovedlo. Ze začátku jsem si myslela, že to nějakou tu myšlenku má, ale zmýlila jsem se. Některé scény jsou přehnané, jiné naopak plitké, u jiných jsem chvíli nevěděla, jestli si dělaj srandu nebo ne.Nikdo ve scénáři nic nepochopil.....ta holka nic nepochopila, ostatní kolem ní nic nepochopili....jedinej, kdo možná něco pochopil, byl ten učitel na poezii. A ten scénárista taky nic nepochopil a asi v životě patřil do tý partičky těch nanicovatých a pokryteckých tupců, kteří se nikdy nepolepší. Ještě k tomu vybuchující auta ve vzduchu, nelogické dialogy a vůbec chování všech přítomných, to vše si zasloužilo maximálně ty dvě hvězdičky. A to jsem velkorysá. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Inu, já samozřejmě nevím, jestli Pumpkin je nebo není parodie, školy na to nemám. Každopádně nepřipravený divák chvíli (ale ne zas tak moc dlouhou) váhá, jestli vidí dobře. Potom už je to trochu jasnější, jasně, je to parodie. Nebo snad přeci jen není? Zkrátím to: tenhle film mě nenechal na pokoji a to v pozitivním smyslu. Jen trochu nechápu, proč je tolik lidí ochotno odpustit jakýkoli prohřešek filmařům, kteří natočí přehnanou akci nebo přehnaný horor (protože je to cool a bylo to tak schválně, to se rozumí, navíc je to pocta žánru), ale přitom nejsou dost tolerantní k přehánění, pokud se jedná o jen trochu intelektuálnější téma. Možná se pletu a sarkasticky vtipný obraz měšťáctví v Pumpkinovi byl jen kouzlem nechtěného. Budiž, je mi to jedno, protože mě to dost bavilo a jsem na to konto ochoten i malinko (ne moc) přihustit hodnocení na 4. ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Takhle šokovaný z průběhu filmu jsem tedy už dlouho nebyl. Námět příběhu a jeho začátek sliboval kvalitní a "nezávislý" filmový zážitek. Ale čím dál více se mi zdálo, že se nemá jednat o příběh o retardovaném chlapci, ale že spíše sami tvůrci se v průběhu natáčení stávali stále slabomyslnějšími. Naprosto afektované postavy s ještě afektovanějšími dialogy (které se, co do obsahu mohou směle měřit s latinskoamerickou produkcí mýdlových oper) rozehrávaly naprosto nevídaný koloběh scén, nad kterými se divák chtě nechtě musel smát. Pokud bylo záměrem vytvořit co nejstupidnější a nejnepravděpodobnější story, tak se to autorům podařilo. Koktejl snad červených knihoven a amerických snů nebo bůhví čeho ještě o tom, jak handicapovaný outsider dosáhne všeho a získá vše i v současné "nekompromisní pokrytecké společnosti" a hlavní hrdinka, která projde proměnou z dokonalé "pravé blondýnky" na nedokonalou trpící vyvrhelku s "prokletou duší", což je znázorněno mimojiné tím, že se z luxusní vily přestěhuje k nějakým hipísákům na studentskou kolej, kde chovají drůbež a kteří se živí bobulema či kořínkama. Nemohu ani opomenout ze skály padající auto, které ve vzduchu asi třikrát zničehonic exploduje a své přistání korunuje malým jaderným výbuchem.. Zkrátka, byl jsem konsternován a od potenciálních 4hvězd v úvodu se film v hodnocení postupně propadl až na konečnou 1hvězdičku. Akorát mi možná pomalu začíná docházet, jestli se vlastně nejednalo o sofistikovanou parodii a já jsem jí jen nepochopil.. Asi se budu muset podívat ještě jednou. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Síla... Tento film mě zajímal vpodstatě jen díky Christině Ricci, kterou mám moc rád... jako blondýna mi tu bohužel moc nesedla, ale jinak předvedla solidní herectví... Film samotný je to tedy hodně divný, po většinu času jsem měl lehce nepříjemné pocity, postupně je navozovalo téma, hudba, vývoj událostí... a asi nejvíce mě zaujala plesová scéna... celý film bych mohl označit jako "awkward". ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama