foto

Michelle Krusiec

  • nar. 2.10.1974 (43 let)
    Fallon, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Relative Insanity
20 Weeks
2016 The Unbidden
2015 The Invitation
2014 This Last Lonely Place
2012 Knife Fight
Sunset Stories
2011 Shuffle
Take Me Home
The River Murders
2010 Homewrecker
Lie yan
2008 Mejdan v Las Vegas
Spaced (TV film)
Zázraky se nedějí
2007 Far North
Přežij!
2005 Prokletí
Sněhový zázrak (TV film)
2004 Best Actress
Uchovat si tvář
2003 Baba na zabití
Bláznivá školka
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
2002 Holka na roztrhání
Pumpkin
Tomato and Eggs
2001 Pursuit of Happiness
2000 Tajemná zbraň
1995 Nixon
1991 Sexual Considerations (TV film)

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
Remember The Alamo (S02E02)
The Hunting Party (S02E01)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Číslo člověka (E04)
Shooter (TV seriál)
Danger Close (S01E07)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
2012 Nice Girls Crew (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nepřítel mého nepřítele (S04E09)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Obnovení (S04E05)
Ani tady, ani tam (S04E01)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přeťat vedví (S08E13)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Convertible (S02E11)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bridge (S01E05)
The Chiavennasca (S01E04)
The Italian Banker (S01E03)
další epizody (4)
2005 Americký táta (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Svobodná koza (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S03E08)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E05)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a spící podezřelý (S02E07)
1998 One World (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Sirotek času (S06E24)

Dokumentární

2007 Nanking
2005 Fuck

TV pořady

1989 More You Know, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace