foto

Julia Vera

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Turnover
2018 Flavor of Life
2016 Aztec Warrior
Elena a tajemství Avaloru (TV film)
2015 Better Half
The Ridiculous 6
2014 After School
Tumbleweed: A True Story
2013 Homebound
2011 All She Can
Mamitas
2009 Adventures of Umbweki, The
Down for Life
Imigranti
Operating Instructions (TV film)
Unesená
2008 Cross Before Me, The
2007 Gordon Glass
Ocean Without a Shore
Rumbero
V křesle režiséra
2006 One Night with You
Panna z Juarezu
The Divorce Ceremony
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
2004 Latin Dragon
2002 Pumpkin
Správný ženský jsou do kulata
White Like the Moon
2001 Kokain
Skleněný dům
Životní role
2000 Across the Line
1999 Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
Životní pojistka (TV film)
1997 Tear It Down
1996 Staccato Purr of the Exhaust
1995 Cizáci (TV film)
Síť
1994 Nebezpečná rychlost
1992 Homeboys
Natankovat, najíst se a vyspat
1990 Sporting Chance (TV film)
1988 Lady Avenger

TV seriály

2017 Zoo (TV seriál)
Oz is Oz (S03E06)
Drop It Like Its Hot (S03E05)
2014 Black Jesus (TV seriál)
Gang Related (TV seriál)
Married (TV seriál)
Matador (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
Calaca (S01E02)
Profesionální lháři (TV seriál)
Nepřátelské převzetí (S02E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nejlepší svatební cesta (S09E07)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Boys to Men (E07)
The Protector (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E22)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Krátké setkání (S05E02)
2007 Dexter (TV seriál)
Až si vydechnu (S02E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Faktor Frank (S03E04)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
Policejní odznak (TV seriál)
Jailbait (S05E03)
2005 The Inside (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
Will a Grace (TV seriál)
Ožehavé situace (S08E08)
2003 Kingpin (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
Reno 911! (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
2002 Fastlane (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 Pasadena (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace