foto

Harry Lennix

  • nar. 16.11.1964 (54 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 16. listopadu 1964 v Chicagu jako nejmladší ze čtyř sourozenců. Studoval herectví a poté učil hudbu a práva. Do povědomí diváků se dostal především díky svým rolím v seriálech jako Pohotovost, Dr. House a 24 hodin. Objevil se i ve filmech Matrix revolutions, Matrix reloaded a Man of Steel.

Daniel "Jocker94" Winter

Herecká filmografie

Filmy

2019 Saint Mary's Secret
2018 Canal Street
Revival!
That's Harassment
2017 Needlestick
Romeo and Juliet in Harlem
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
For the Love of Christmas
Macbeth Unhinged
Timeless
2015 72 Hours
Back to School Mom
Chi-Raq
2014 Algerian, The
Cru
The Fright Night Files (TV film)
2013 Evidence
Mr. Sophistication
Muž z oceli
Sunny and RayRay
They Die by Dawn
Zlá vůle
2012 A Beautiful Soul
Last Fall, The
2009 Na odstřel
2008 Fly Like Mercury
2007 Across the Universe
Divoký Stomp
Reportér v ringu
2004 Chrystal
Holičství 2
Podezření nula
Ray
2003 Black Listed
Lidská skvrna
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2002 Don't Explain
Keep the Faith, Baby (TV film)
Never Get Outta the Boat
Protiúder
Pumpkin
2001 All or Nothing
American Temp
Home Invaders
2000 Láska a basket
1999 Titus
Unspoken, The
1998 „Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Chicago Cab
Friends 'Til the End (TV film)
Too Close to Home (TV film)
1996 Dlouhá jízda
1995 Comfortably Numb
Hra se smrtí
Nothing But the Truth (TV film)
1994 Hlídat Tess
Notes In a Minor Key
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1992 Bob Roberts
Prachy
V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 The Five Heartbeats
1990 Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1989 Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)
Vězeň
1983 Zlí hoši

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Epizoda 22 (S06E22)
Epizoda 21 (S06E21)
Epizoda 20 (S06E20)
další epizody (22)
2018 Miliardy (TV seriál)
Redemption (S03E10)
Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (No. 17) (S05E22)
Lawrence Dane Devlin (No. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (No. 110) (S05E20)
další epizody (14)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Whitehall (E07)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13) (S05E08)
The Kilgannon Corporation (No. 48) (S05E07)
The Travel Agency (No. 90) (S05E06)
další epizody (21)
2016 Miliardy (TV seriál)
Boasts and Rails (S01E08)
Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (No. 98) (S04E07)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
další epizody (23)
2015 Černá listina (TV seriál)
Králové silnic č.108 (S03E08)
Zal Bin Hasaan č.31 (S03E07)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
další epizody (22)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
další epizody (20)
2013 Quick Draw (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (No. 16): Conclusion (S01E10)
Anslo Garrick (No. 16) (S01E09)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
další epizody (10)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Prázdné tváře (S02E12)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Ztráty a nálezy (S02E09)
Láska nebeská (S02E08)
další epizody (23)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S06E07)
Day 6: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S06E06)
Day 6: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S06E05)
další epizody (6)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Nechat zemřít (S01E09)
2004 Century City (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Ve znamení viny (S01E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Náhodné činy (S03E20)
Na to vsaď život (S03E18)
Víra (S03E16)
další epizody (6)
1995 Murder One (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)

Dokumentární

2004 Matrix Reloaded Revisited, The
Matrix Revolutions Revisited, The
2000 Making of 'Titus', The

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Fly Like Mercury

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Revival!
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace