foto

Harry Lennix

  • nar. 16.11.1964 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Narodil se 16. listopadu 1964 v Chicagu jako nejmladší ze čtyř sourozenců. Studoval herectví a poté učil hudbu a práva. Do povědomí diváků se dostal především díky svým rolím v seriálech jako Pohotovost, Dr. House a 24 hodin. Objevil se i ve filmech Matrix revolutions, Matrix reloaded a Man of Steel.

Daniel "Jocker94" Winter

Herecká filmografie

Filmy

2020 Emperor
2019 Saint Mary's Secret
2018 Canal Street
Rehabilitation of the Hill
Revival!
That's Harassment
2017 Needlestick
Romeo and Juliet in Harlem
2016 Alternate Universe: A Rescue Mission
Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
For the Love of Christmas
Macbeth Unhinged
Timeless
2015 72 Hours
Back to School Mom
Chi-Raq
H4
2014 Cru
Stand Down Soldier
The Algerian
The Fright Night Files (TV film)
2013 Evidence
Mr. Sophistication
Muž z oceli
Sunny and RayRay
They Die by Dawn
Zlá vůle
2012 A Beautiful Soul
Last Fall, The
2009 Na odstřel
2008 Fly Like Mercury
2007 Across the Universe
Divoký Stomp
Reportér v ringu
2004 Chrystal
Holičství 2
Podezření nula
Ray
2003 Black Listed
Lidská skvrna
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2002 Don't Explain
Keep the Faith, Baby (TV film)
Never Get Outta the Boat
Protiúder
Pumpkin
2001 All or Nothing
American Temp
Home Invaders
2000 Láska a basket
1999 Titus
Unspoken, The
1998 „Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Chicago Cab
Friends 'Til the End (TV film)
Too Close to Home (TV film)
1996 Dlouhá jízda
1995 Comfortably Numb
Hra se smrtí
Nothing But the Truth (TV film)
1994 Hlídat Tess
Notes In a Minor Key
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1992 Bob Roberts
Prachy
V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 The Five Heartbeats
1990 Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1989 Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)
Vězeň
1983 Zlí hoši

TV seriály

2019 Miliardy (TV seriál)
Fight Night (S04E08)
Černá listina (TV seriál)
The Kazanjian Brothers (S07E19)
Roy Cain (S07E18)
Nyle Hatcher (č. 149) (S07E16)
další epizody (39)
2018 Miliardy (TV seriál)
Redemption (S03E10)
Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (č. 17) (S05E22)
Lawrence Dane Devlin (č. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (č. 110) (S05E20)
další epizody (14)
2017 Conrad (TV seriál)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Whitehall (E07)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (č. 13) (S05E08)
Killgannon Corporation (č. 48) (S05E07)
Cestovní agentura (č. 90) (S05E06)
další epizody (21)
2016 Miliardy (TV seriál)
Boasts and Rails (S01E08)
Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (č. 98): Dokončení (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (č. 98) (S04E07)
Drozdi (č. 53) (S04E06)
další epizody (23)
2015 Černá listina (TV seriál)
Králové silnic (č. 108) (S03E08)
Zal Bin Hasaan (č. 31) (S03E07)
Sir Crispin Crandall (č. 86) (S03E06)
další epizody (22)
2014 Černá listina (TV seriál)
Děkabrista (č. 12) (S02E08)
Scimitar (č. 22) (S02E07)
Mombaský kartel (č. 114) (S02E06)
další epizody (20)
2013 Quick Draw (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 2. část (S01E10)
Anslo Garrick (č. 16): 1. část (S01E09)
Generál Ludd (č. 109) (S01E08)
další epizody (10)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (5)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Prázdné tváře (S02E12)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Ztráty a nálezy (S02E09)
Láska nebeská (S02E08)
další epizody (23)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S06E07)
Day 6: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S06E06)
Day 6: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S06E05)
další epizody (6)
2006 První prezidentka (TV seriál)
Unfinished Business (E18)
Happy Birthday, Madam President (E17)
The Elephant in the Room (E16)
další epizody (9)
2005 První prezidentka (TV seriál)
The Mom Who Came to Dinner (E09)
Rubie Dubidoux and the Brown Bound Express (E08)
First Scandal (E07)
další epizody (9)
Dr. House (TV seriál)
Nechat zemřít (S01E09)
2004 Century City (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
The Pursuit of Dignity (S02E14)
Ally McBealová (TV seriál)
Ve znamení viny (S01E13)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Náhodné činy (S03E20)
Na to vsaď život (S03E18)
Víra (S03E16)
další epizody (6)
1995 Murder One (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)

Dokumentární

2004 Matrix Reloaded Revisited, The
Matrix Revolutions Revisited, The
2000 Making of 'Titus', The

Režijní filmografie

Filmy

2008 Fly Like Mercury

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Revival!

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)