Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Kam se poděly tyhle.... jo nic, tohle už je zase jiná pohádka. Mno, vypadá to, že pánové Broder a Abrams mají buď značně zvrácený smysl pro humor nebo jsou sami retardi. ...mami, zjistila jsem, že život není tak jednoduchý jak jsem myslela :´( ... ale je, to víš, že je. Protože věřím, že to "chláma" byla, dávám za bradavky Christiny Ricci lepší 3 hvězdy. Teď ale vážně... retardi samozřejmě na obrazovky nepatří! ... ale ty bradavky.... ! ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Tady vidíte, že láska může být opravdu všude. Rozdíly jsou jen výmluvy. Pumpkin je dokonale ztvárněn, i já jsem se po shlédnutí filmu do něj okamžitě zamilovala :). Christina Ricci jako vždy úžasná, zde jako zmatená,ale hrozně milá. Na film bych se dokázala dívat denně. Hudba se k filmu naprosto hodí, zní mi v hlavě dodnes. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, tohle je prostě bomba! Zcela nedefinovatelný snímek, potácející se mezi komedií, dramatem a parodií, s naprosto úchvatnou Christinou Ricci. Ta holka měla ale štěstí na velké role. První půlhodinu jsem si říkal co to proboha je, pak jsem hru přijal a skvěle se bavil. V tomhle filmu není nikomu nic svaté a je to paráda. Postavy jsou zesměšňovány a zlehčovány, ale zároveň to jde hluboko na dřeň jako málokdy. Rozhodně je o čem přemýšlet, ale se i čemu zasmát. To se prostě musí vidět. 90% ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Kterak povrchní husička s dokonalým životem přitroublého dívčího klubu vysoké školy a s přítelem v podobě hezouna školy se setká s momentálně zaostalým klukem, který ji otevře oči a dostane ji na svou bezprostřednost a neposkvrněnost citů. Na první pohled toto všechno zní jako docela průměrný až tuctový námět, ale tentokrát zdání klame, už jen stačí fakt, že mezi výkonnými producenty je i F.F. Coppola. Christina Ricci zde odehrává jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, přestože začátek snímku je poněkud neucelený a poměrně nepochopitelně rychle se rozvíjí vztah mezi dvěma hlavními hrdiny. Roztěkanost však ustává ve vrcholu zápletky, kdy příběh má spád a šokující pokračování. Průšvih nastává na samotném konci, který je přespříliš překombinovaný a zbytečně potápí film do vod zbytečného klišé a to je velká škoda. Ale čert to vem, příjemně jsem se bavil a děkoval bohu, v kterého nevěřím, že v Americe dokáží natočit i trochu hlubší film. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět je zde dost pohřbený některými zcela nelogickými dějovými zvraty a taky samým závěrem snímku. Zkrátka a dobře, některé věci by se doopravdy odehrály určitě jinak než v tomhle filmu, o tom není pochyb. A problémem je, že je to tam sakra vidět. Další otazka zní, jestli to celé nebylo myšleno jako dost zvrácená parodie, čemuž se mi nechce moc věřit. PS: Scéna s hořícím autem byla buď naprosto mimo, a nebo byl ten film opravdu parodie. :-)) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama