Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (58)

koval45 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, nejspíš už mi trochu hrabe, ale nedá se nic dělat. Přiznávám bez mučení, že Superpes mě prostě bavil. Sice jsem o dost starší, než cílová skupina, ale proč ne? Když nám může Marvel servírovat hláškující stromy a mývaly a tvářit se u toho děsně cool. Tahle neškodná limonáda pro děti si aspoň na nic nehraje. A ústřední hafan je nakonec i sympatičtější, než slavnější a uslintanější kolega Beethoven. ()

Mum 

všechny recenze uživatele

There is no need to fear Underdog is here. Když zkřížíte Supermana, Spidermana a pohádku pro děti dostanete Underdoga. Na druhou stranu to bylo velmi příjemné podívání se spoustou nápaditých scén a dobrých vtipů. Sice to asi nejsou celé 4*, spíše 3,5, přece jen už jsem z toho naivního dětského pohledu trochu vyrostl, ale i přes to celkově určitě spokojenost. Konec konců, je to pro děti a tak bychom na to měli i tak nahlížet. Dospělí budou při séně kdy Underdog sežere modrou pilulku a získá zpět svoje super schopnosti otáčet oči vsloup, ale co:) Zápletka je alespoň z poloviny dobrá a pro 10leté dítě zcela určitě úžasná. A létací mluvící pes je prostě k sežrání. Do you want me to bark three times or say the word bark three times? ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

V tomto roku útočilo psie filmové komando na diváka niektorými filmami, po absolútnej fraške v podobe 'Firehouse Dog', sa aspoň o trochu priazne snažil tento film a mám z neho oveľa priaznivejšie dojmy. Napriek tomu, že James Belushi sa znovu márne snaží preraziť späť popri najlepšom priateľovi človeka, tak sa jedná o príjemnú oddychovku. Občas trápne, často klišé, ale v podobnom námete už psa tak ľahko neuvidím, takže som si to celkom užíval. Navyše bígl je moja obľúbená rasa. 55%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou, ale popravdě, docela mě to zaujalo, takže už proto nemůžu dát odpad, i když ten film se na odpad naprosto dokonale hodí. Zajímalo by mě ale jestli tohle ocení děti, řekl bych že jo, protože ten film je určen hlavně pro ně a fakt je, že občas jsem se u nějakých narážek zasmál i já. Sice nesmysl, ale docela zábavný nesmysl. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Superbígl po drobnej nehode v labáku šialených vedcov získajúci superschopnosti. Pri štekaní pred ním praská sklo, lieta rýchlejšie ako víchor, zachraňuje kohokoľvek na počkanie a aby toho nebolo málo, tak so svojim páničkom aj rád pokecá. Pre deti pod 10 rozhodne zábavný kúsok a pre tých, ktorí sa vedia zabaviť aj na takýchto počinoch to bude tiež príjemná porcia. Pre mňa plnohodnotná rodinná komédia, potešil aj J. Belushi. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Odkazy na původní seriál: tajná identita jako milý a hodný pejsek Leštidlo / mluvení v rýmech / způsobování škody na majetku během zachraňování / tabletky jako zdroj super síly / převlékání se do kostýmu v telefonní budce, která se pak rozletí / vysvětlování davu: "Nejsem letadlo, ani žába a už vůbec ne blesk. Jsem jen starý dobrý Superpes!" (HappySmile)
  • Hlavní psí hrdina je rasy bígl, jeho kamarádka Polly je Kavalír king Charles španěl (BlackHood)
  • V domě, kde bydlí Superpes, jsou k vidění cereální výrobky od firmy General Mills. Původní seriál Underdog byl vytvořen reklamní agenturou společnosti General Mills k propagaci jejich výrobků. (HappySmile)

Reklama

Reklama