foto

Ezra Buzzington

  • nar. Muncie, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mohawk
2016 The Chair
Trash Fire
2015 The Last House
2013 Do Not Disturb
Dug Up
2012 Dust Up
Každým dnem
Lost Lake
2011 Breath of Hate
Spoon
The Artist
2010 Darkening Sky
2009 Scream of the Bikini
Someone's Knocking at the Door
Tripping Forward
2008 Julie
Skeletons in the Desert
Spy School
Tvrdé palice
Zrcadla
2007 Frajeři v krabici
Halloween
Haunting of Marsten Manor, The
Superpes
2006 Bondage
Dokonalý trik
Gold Bracelet, The
Hory mají oči
Outta Sync
Umění musí bolet
2005 Big Empty, The
2004 Do Geese See God?
In the Land of Milk and Money
Zen Noir
2002 Sekretářka
2001 Muž z Elysejských polí
Přízračný svět
Rain
Řekni, že to tak není
2000 Já, mé druhé já a Irena
Million Dollar Hotel
1999 Klub rváčů
Magnolia
Woman Chaser, The

TV seriály

2014 Crossbones (TV seriál)
Enlisted (TV seriál)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Šarády se jmény (S02E10)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fathers and Sons (S01E12)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
2008 Poor Paul (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Lady's a Charm (S04E02)
2006 Windfall (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Outta Sync

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace