foto

Phil Morris

  • nar. 4.4.1959 (61 let)
    Iowa City, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Superman: Red Son
2019 Same Time, Next Christmas (TV film)
Zoetic
2017 Mariah Carey's All I Want for Christmas Is You
2016 Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj
2015 Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
2014 Cry of the Butterfly
Knock 'em Dead
2009 Černej Dynamit
2008 Mrtvý vesmír
Tohle je Sparta!
2007 Superpes
1997 Legal Deceit
1996 Modrý ďábel
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
hele, mezi náma… může za to otrokářství (E05)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Ezekiel Patrol (S01E15)
Penultimate Patrol (S01E14)
Flex Patrol (S01E13)
další epizody (8)
2018 9JKL (TV seriál)
Fridays with Harry (E14)
Malý Sheldon (TV seriál)
Démoni, nedělní škola a prvočísla (S01E11)
Angie Tribeca (TV seriál)
Heading to the Legal Beagle (S04E08)
2017 Powerless (TV seriál)
No Consequence Day (E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
Glazed & Confused (S02E09)
Black-ish (TV seriál)
Johnson & Johnson (S02E20)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
She Said, Ben Said (S05E18)
2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
From Here to Paternity (S03E15)
A Knight to Remember (S03E08)
2013 Ladies & The Gents, The (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Plovoucí zámek (S01E22)
2012 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Blue Hope (E16)
Homecoming (E12)
Invasion (E11)
další epizody (4)
2011 Nouzové přistání (TV seriál)
One Thing or a Mother (S03E05)
2010 Na parket! (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Spása (S09E21)
Šach mat (S09E16)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Hot Sluts (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
K majáku (S02E20)
Smallville (TV seriál)
Neprůstřelný (S08E12)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Secret Saturdays (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Kořist (S08E06)
Odysea (S08E01)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nepovedená léčba (S05E20)
Smallville (TV seriál)
Léčba (S07E04)
Protějšek (S07E01)
Přízrak (S06E22)
další epizody (4)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Klam (S03E13)
Smallville (TV seriál)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Blonďatá vůdkyně slepých (S07E20)
JAG (TV seriál)
Přemostění zálivu (S10E15)
2003 Liga spravedlivých (TV seriál)
Hereafter: Part 2 (S02E20)
Maid of Honor: Part 2 (S02E08)
2002 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Savage Time: Part 3 (S01E26)
The Savage Time: Part 2 (S01E25)
The Savage Time: Part 1 (S01E24)
další epizody (4)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Malý krok (S06E08)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Skrytá hrozba (S10E01)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 JAG (TV seriál)
Zásahová jednotka (S02E11)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úskalí a mělčiny (S06E02)
Melrose Place (TV seriál)
Catch Her in the Lie (S05E19)
Great Sexpectations (S05E18)
Better Homes and Condos (S05E17)
další epizody (6)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Severed Dreams (S03E10)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kdyby lásku nikdo nehledal (S05E03)
Melrose Place (TV seriál)
Crazy Love (S05E13)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Abstinence (S08E09)
The Friars Club (S07E17)
The Caddy (S07E12)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Maestro (S07E03)
1993 Fresh Prince (TV seriál)
Seznam se s mou sestřenicí (S04E11)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Virtuální vražda (S10E05)
1990 Nulová šance (TV seriál)
The Sands of Seth (S02E16)
Church Bells in Bogota (S02E15)
The Gunslinger (S02E14)
další epizody (6)
1989 Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
Banshee (S02E09)
The Fuehrer's Children (S02E08)
další epizody (22)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The Cattle King (S01E07)
The Wall (S01E06)
The Legacy (S01E05)
další epizody (7)
1986 Me & Mrs. C. (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Boj za svobodu (S04E18)
1966 Star Trek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky