Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (296)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s trošku podobným snímkem Plivu na váš hrob vychází tento australský horor určitě o něco lépe. Je tu sice jen asi pět herců, příběh je celkem jednoduchý, ovšem tohle vše vynahradí to ostatní. Velmi slušná akce, kdy hostující tým hraje v oslabení dva na tři, solidní muzika a hlavně „ taťka“ a dva jeho vypečení synáčci, ti nemají skoro žádnou chybu. Až se na to chudák, velmi šarmantní Naida nemohla dívat a vzala to (nejen) do vlastních rukou, razíc při tom heslo, dávej pozor, co kam strkáš. Velmi příjemné hororové pokoukání, které jsem nucen ocenit také náležitě bodově ocenit. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nemám rád exploitationy. Storm Warning síce nie je v prvej polovičke taký krvavý kúpeľ, aký som čakal, ale v druhej to bohužiaľ dobehol. Keďže počet hrdinov a zlosynov je rovnako malý (2 + 2 a neskôr do deja zasiahne „tatíčko“ s imidžom Davida Thewlisa, ale nie je to David Thewlis), nejde o slasher, ale režisér sa pokúša budovať atmosféru. No je ním Jamie Blanks (Temná legenda, Valentín s Denise Richards), takže mu to bohvieako nejde. Napriek tomu to spočiatku nie je úplne zlé. Noc, ostrov, búrka, nebezpečenstvo. Postupne sa ale začína hrať s čoraz otvorenejšími kartami a v druhej polovici dochádza k bitúnku a odrezaným penisom. Na nič z toho sa mi samozrejme nepozeralo dobre (čo je asi pochvala?), ale ani ma to nešokovalo. Skôr ma to nudilo a hovoril som si, že by som ocenil skôr prácu s postavami a hercami. Avšak hneď som si spomenul, že žiadne dobré postavy ani herci tu nie sú (Nadia Fares z Purpurových riek a Long Weekendu by bola dobrá maximálne v MILF porne), tak som to vzdal. Prostredie „francúzskeho ostrova“ na papieri znie super, ale pre dej z toho nič nevyplýva (90% sa odohráva na nočnej farme). Samozrejmosťou sú logické kraviny (neukrytie mŕtvoly, rafinovaný nápad uväzniť obete do stodoly plnej potenciálnych smrteľne nebezpečných zbraní). ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Je veľmi málo hororov ktoré dokážu zo zabehnutých koľají akoby predpísaných vyvražďovačiek vyjsť čo i len trošku originálnym spôsobom a keď sa už nejaký taký objaví vždy mu niečo dôležité chýba ako napr. atmosféra, režisérska zručnosť alebo poriadna surovosť a tak sa maximálne zmôžu na nepredvídané vyvražďovanie v tom najodvážnejšom zlikvidovaním úplne všetkých. Našťastie STORM WARNING je žánrová lahôdka ktorá sa vyhla týmto neduhom a pritom rešpektujúca pravidlá žánru. Je až prekvapivo dobre natočená s vyšperkovanými mordami kde objektív kamery nemá problém zachytiť najdetailnejšie deformácie ľudského tela. Žiadny teenageri, tentoraz dobrí herci a na výsledku je to hneď poznať. V podstate len dve obete a ich traja terorizujúci vyvrheli spoločnosti do ktorých prstov sa nechtiac dostanú. Po dopozeraní som ostal poriadne prekvapený že tento rejža predtým natočil priemerný VALENTINE. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Blanks zase točí to co mu jde nejlépe slasher. A zase mu to vyšlo, jen je škoda toho nic moc VAlentina. Ale ostatní co natočil nemá daleko ke genialitě. Blanks je můj nejoblíbenější hororář současnosti. A proto jsem se na SW hodně těšil je pravda že jsem čekal něco jiného, ale nakonec jsem dostal tak i tak výborný film. Z filmu je sice dost cítit levnost, ale ty vraždy jsou dokonalé, hlavně ten pokus o znásilnění mi zůstal v hlavě docela dlouho.Hlavní záporáci byly fakticky hnusní hajzlové, který bych potkat nechtěl. Film mohu jen doporučit, a já se budu těšit na další film Blankse. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Na malém prostoru se podařilo vybudovat neuvěřitelně silnou a tíživou atmosféru, které pomáhají i fantastické herecké výkony všech zúčastněných. Jen ten závěr (poslední 3 minuty filmu) mi trochu kazí celý dojem z filmu. Kdybych byl přísnej, tak kvůli tomu dám 4 hvězdičky, ale zase na druhou stranu si tento horor zaslouží, aby se zobrazoval na csfd červeně a né modře, takže dám maximum. :-) Ke všemu Nadia Fares je neuvěřitelně sexy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu trvalo len 24 dní. (MikaelSVK)
  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)

Reklama

Reklama