Reklama

Reklama

Brilantní plán

  • Velká Británie Flawless (více)
Trailer

On měl plán, ona zase motiv... Londýn, počátek 60. let. Laura Quinnová je zaměstnaná u společnosti London Diamond Corporation, zabývající se obchodem s diamanty. Schopná a inteligentní manažerka je však v prostředí, v němž dominují muži, opakovaně přehlížena při obsazování vedoucích funkcí, které dostávají její často méně schopní mužští kolegové. A Její trpělivost je pomalu u konce. Když se seznámí s nočním uklízečem Hobbsem, který by si rád obstaral poněkud štědřejší penzi, společně vymyslí plán na krádež několika cenných diamantů. Vykutálený pan Hobbs však s Laurou nehraje se zcela otevřenými kartami... Britský režisér Michael Radford natočil promyšlený kriminální thriller s několika překvapivými dějovými zvraty. Ústřední dvojici lupičů ztvárnili Demi Mooreová a Michael Caine. (Česká televize)

(více)

Diskuze

M.lasicka

M.lasicka (hodnocení, recenze)

Opravdu dobrý film, jednoduchá, ale dokonale vymyšlená zápletka. Kupodivu jsem na něj narazila náhodou koupí levného DVD, ale byla jsem mile překvapena. Má to spád a překvapivý konec...Doporučuji shlédnout.

Svraster

Svraster (hodnocení, recenze)

Příjemná podfukářská kriminálka která nenudí. Jedna z těch nejlepších za poslední roky, navíc baví i bez krvavých akčních scén.

Reklama

Reklama