Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořkosladká komedie o průzkumu lásky všech variacích, věku a stádií... Jedné noci probudí muže noční můra a on se rozhodne trošku projít. Na hřišti zahlédne dva milence a v tu chvíli narazí na Bradleyho Smitha... Ten mu začne vyprávět zvláštní příběhy o lásce a jejích spletitostech. Setkáváme se s Kathryn, Bradleyho první ženou, která ho opustí kvůli jiné ženě. A Dianou, Bradleyho druhou ženou, která se hodí spíš na milenku než manželku. Seznámíme se s Chloé a Oscarem, kteří sní o společném životě daleko od své dřívější bolesti. Potkáváme Esther a Harryho, jejichž láska ke ztracenému synovi přetrvává přestože on jimi opovrhuje. A následujeme Bradleyho na cestě za manželským štěstím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Recenze film příliš nechválí a vytýkají mu, že je až příliš sladkobolný. Možná ano, ale mě se přesto líbil a byla to příjemná podívaná o tom, že láska má mnoho podob a mnoho chutí. A že pokud se člověku splaší hormony, nemá příliš smysl s tím bojovat a bránit se. Konec konců, láska je dar, jeden z těch nejlepších, co mohou být. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Chuť lásky mi nechutnala. Taková nicota a plytkost v ději bývá opravdu velmi vzácná, a nic na tom nezmění skutečnost, že můj oblíbenec Freeman svou roli přijal a scénář se mu pravděpodobně zdál slušný. A nebo?, ... že by scénář vůbec nečetl? :-) Dosti jsem se těšil a ještě více jsem zklamán. Hmm, a nedávejte svého pejska na dočasné hlídání svým známým a už nikdy ne své rodině. Už vám ho nevrátí, protože se přes vaše protesty rozhodnou si ho nechat. Tohle byla vážně hodně ujetá scéna filmu. ()

Reklama

crha 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Přesně co píše sta časové úseky šly absolutně mimo mě... jednou si dva řeknou, že se vezmou, potom leží ženská v posteli s milencem, kterej jí vynadá do kurev, protože by si neměla brát slušnýho chlapa a kazit mu život, ještě jí na cestu nabije a hrc - stojí před oltářem. Pak je ženich v šoku, když mu večer po svatbě ona řekne, že vlastně děti mít nechce (to je jasný, tyhle věci se řeší až po svatbě). Když zjistí, že má parohy a jeho žena se kurví, tak si imbecil uřízne prst a uříznul si ho prosím pěkně proto, aby cítil stejnou bolest, jako cítí v srdci. Na to zabere doktorka, co mu fáčuje ten malíček... a hrc a už se s ní vede na nějáké jiné svatbě a libujou si jak jim to klape...no kokotina, kterou ani Morgan Freeman nemůže zachránit. 30% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zřejmě bylo míněno hluboce (a opravdově, intimně - proto se tentokrát herečky nahoty nebály) atakovat emoce a sdělit mnohé důležité pravdy, zůstalo však (předpokládám, že hodně z důvodu krácení literární předlohy) u povrchního, profesorského přemítání o "všeomlouvající" LÁSCE. Hezké scény zamilovaných párů znevážil výsledný dojem, že jejich příběhy vyprávěly dost o ničem. A také, že tvůrci zaměňovali cit za sex, poněvadž jej bláhově brali jako nesporný důkaz nejvyšší oddanosti a závazku. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Standartni melodrama, v nemz dulezitou roli hraji uhledne maericke predmestske domecky, sousedska pospolitost prekonavajici vsechny strazne a prsa Radhy Mitchell. Lahudkovy Morgan Freeman to nezachrani a s postupem filmvoeho casu zjistujete s cim dal vetsi jistotou, ze v Bentonove podani nesledujete ironickou pastis melodrmatu a la Woody, ale srdceryvne americke pateticke cosi, co Vam muze sednout ale taky nemusi a pokud nezaujmete radny odstup, muze Vas to i lehce urazit. Nadherne obrazy, uemrene herecke vykony a prekvapiva mira relativne otevrene erotiky (v "soft" rovine) jsou zkratka podivnou smesici, kterou je dost tezke nejak hodnotit. Prumer, ktery za chvili zapomenete, protoze s Vasi zivotni realitou ma stejne pramalo spolecneho. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Při pohřbu Oscara (Toby Hemingway) byla citována "Bible", přesněji "žalm 23" od verše 4 až do konce kapitoly (Kuny27)
  • Selma Blair má již s hraním lesbických scén zkušenosti. V roce 1999 si zahrála jednu z velmi známých scén se Sarah Michelle Gellar ve filmu Velmi nebezpečné známosti (1999). (Ganka)
  • Alternatívnym názvom filmu bolo označenie A Cup of Love. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama