Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Žádnému lidožravému krvelačnému zvířeti z tohoto filmu nebylo ublíženo :-) Tento film mi přijde trochu podhodnocený, protože dle mého se sice nejedná o žádný klenot, ale na druhou stranu i přes všechny mínusy se na něj dá koukat. Setkáme se v něm s mnoha situacemi, dky budeme kroutit hlavou, ale také s napětím a scénami, které mají hlavu a patu. U mě průměr, na který se možná zase někdy po letech hluboko v noci podívám. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu jeden malý a nepovedený filmový omyl. Námět je sice celkem vydařený, ale vše ostatní je špatně. Možná by se za určité klady daly považovat obrázky z africké přírody, které jsou nádherné a plné divoké zvěře. Dokonce i jedni z hlavních aktéru - lvi - jsou vydařeným kouskem tohoto 'hororu'. Dalších 90% celé struktury filmu je přesně tak, jak by to nemělo být. Žádné navození reálné a hororové atmosféry, naprosto nelogické a zmatené chování všech zúčastněných a až směšně předvídatelné situace. Měl to být horor a já se smál těm všem přihlouplým situacím:) [25%] ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Zvieratá z Levieho kráľa nejedávam.“ Nadšenie sa odkladá na neurčito. Aj ten priemer je iba vďaka vizuálne slušne podanej Afrike, pôsobivým levom, niekoľkým zaujímavým scénam a drzému nápadu urobiť filmový pár z Petra Wellera a asi o sto rokov mladšej Bridget Moynahan. Snažím sa ignorovať kľúčový nedostatok: prečo levy zaútočili? Absencia dôvodu je rušivá. Nevyzerá to na besnotu, posadnutie Frankom Doddom, ani ochranu teritória. A ani ľudia nezaútočili ako prví. Tak fakt neviem... Ale OK, kašľať na to. Čo už ale ignorovať nemôžem, je bohatá prítomnosť klišé (okamžitá likvidácia jedinej postavy, ktorá hrdinom môže pomôcť), otravných robení naprotiveň (uvrieskaná blondínka vidí, že leva privádza do zúrivosti jej krik, ale kričí ďalej; hrdinovia sú v džípe, stačí pomaličky napredovať porastom, no šoférka nezmyselne dupne na plyn a havarujú) a doslova neospravedlniteľné náhody (domorodci si dali načas, ale nakoniec prišli). Ale som rád. Rád, že úžasní LOVCI LEVOV Stephena Hopkinsa zostali na tróne ležať ďalej. A zasa až taká zlá KORISŤ nie je. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Horor, ktory miestami ma nieco do seba. V zasade s prizmurenim oboch oci a s poriadnou davkou fantazie by sa dalo mozno nieco take predstavit v praxi. Film vsak ma kopu nelogickych scen : zenska ziape na akomsi strome a dobre vidi, ze jej hulakanie privadza leva do zurivosti, veselo vsak hulaka dalej ....... LOL. Sceneria africkej divociny vsak potesi. 30 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chyby ve filmu se určitě najdou. Některé scény se zbytečně natahují, jsou kýčovité a bez nápadu. Na druhou stranu lze pochválit to, že zvířata jsou opravdová, žádné digitální potvory (teda až na pár scén). Někdy mi přišlo, že hlavní hrdinové jsou dost naivní a dělali chyby, u kterých se budete držet za hlavu. Herecké výkony jsou uspokojující a hudba se taky k filmu hodí. Hlavní roli dostala známá herečka Bridget Moynahan. Pro mě je to lehce nadprůměrný film, odehrávající se v krásné přírodě, s pěknou herečkou v hlavní roli a trojicí nádherných lvů. Mě se osobně se tenhle film líbil a určitě stojí i za víc než jen na jedno podívání se. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama