Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Teď se pozvracím já......... Pamatujte, že když se chcete v Africe vykadit, nedělejte to na lvím území, protože můžete skončit jako kořist. Rodina v hlavní roli je příšerná, uřvaná, uječená a děti jsou rozmazlené. Vůbec jsem jim nefandil. CITÁT - Oni nás sežerou......... U toho jejich pokusu ujetí z autem jsem se musel smát. To byl otřes. Já se celkem nudil. CITÁT - Voda, voda, voda....ano...... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nejprve doporučuji vylézt z džípu a pořádně rekognoskovat terén. Pochopíte, že má tu čest se sociálně slabším dílkem a když přijmete daný fakt, tak Vás žádný lev ze zálohy už nemůže překvapit. Vlastně už úvodní titulky Vám jasně dají najevo, že asi nepůjde o nového Petera Jacksona. Takže jsme se smířili s realitou a teď nás tohle za vlasy přitažené lví skákání po kapotě může docela slušně zabavit. ()

Reklama

ic 

všechny recenze uživatele

Když to člověk vezme podle Darwinovy teorie o přežití druhů měli by všichni (z filmu) být na konci mrtví, a ono né... americká rodinka přežije (alespoň k titulkům). Padnou akorát 3 místní... kteří dělají co můžou aby je ti lvi teda sežrali, místní totiž souhlasej s přírodou, a lvi je tam žerou na denním pořádku. Ale má ten film i pěkné krvané scény což je jasné plus, taky zvířátka vypadají velice opravdově a jen v klíčových scénách jsou 'gumová', což ale člověk postřehne až z posleesdních 3 obrázků zde na csfd. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Priebehom diania veľmi podobné filmu Cujo. Len tu je ľudí v aute uväznených viac, je to mäkké a neoblieha ich besný bernardín, ale pár vyhladovaných levov. Nápad s levmi je dobrý a ani prevedenie niektorých scén nie je zlé. Niekde sa dokonca dá cítiť aj atmosféra. To je tak asi všetko, čo môžem pochváliť. Postavy sa chovajú nelogicky a smiešne, vôbec mi ich nebolo ľúto a aj som levom prial, nech sa nažerú. Ak vyvoláva film vo mne takéto pocity - pohŕdanie hlavnými postavami, tak niečo nie je v poriadku. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky. Pohlední herci, příroda, ale jinak děs běs. Otec vezme své dvě děti (pubertální dcera a o něco mladší klučík) na safari, kde se mají především více sblížit s macechou. Puberťačka, jak jinak, jí nemůže přijít na jméno a i synek by byl raději, kdyby se tatínek nerozvedl. Tatínek má v Africe práci, takže vyšle tuto trojku na výlet, ať se během dne zabaví. Společně se "zkušeným" průvodcem vyrazí s džípem do terénu. A pak už to jde ráz naráz. Průvodce není až tak zkušený. Všude kolem jsou krvelační lvi a trojka tak zůstane uvězněná v autě. Pátračka po nich začne až další den....Jakpak to asi dopadne? Sice se autoři snaží o různé dějové zvraty, ale vše je jaksi těžkopádné a nelogické a po prvních 15 minutách jsem jen čekala, kdy už to skončí...Určitě z toho šlo "vytřískat" víc, škoda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno