Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Klasická americká rodinka přiletí do Afriky a jednoho dne se vydají na pozorování zvěře do divočiny, jenže ouha, uvíznou bůhvíkde v autě a lev s lvicí je chtějí sežrat. A končí to tak, jak asi všichni čekáte. Já mám tenhle typ filmů rád a nemůžu říct, že by mě tenhle zklamal. Napínavé momenty tam jsou, rád bych tomu dal i ty 3*, ale přece jenom se tady postavy chovají až moc nelogicky a těch nelogičností je tu obecně víc. Navíc mě úplně vytáčela ta rádobyakční kamera, která tam byla u těch napínavých scén. On ten film není špatný, jenom je v něm prostě až moc nelogičností a taky jsem doufal, že se ten děj bude vyvíjet napínavěji. Lepší 2* ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Žádnému lidožravému krvelačnému zvířeti z tohoto filmu nebylo ublíženo :-) Tento film mi přijde trochu podhodnocený, protože dle mého se sice nejedná o žádný klenot, ale na druhou stranu i přes všechny mínusy se na něj dá koukat. Setkáme se v něm s mnoha situacemi, dky budeme kroutit hlavou, ale také s napětím a scénami, které mají hlavu a patu. U mě průměr, na který se možná zase někdy po letech hluboko v noci podívám. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Americká rodina na dovolenke v Afrike sa stratí v safari parku. A pri tom ju prenasledujú levy. Film má pôsobivé sekvencie s hladujúcimi levmi. A je to veľmi realistické a dobre spracované. Najväčšou chybou príbehu je podľa mňa absencia rádia v safari džípe na komunikáciu so základňou v núdzových situáciách. 5/10 ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Cujo s hypežravými lvy. Není to vyloženě nuda ani filmařské dno, jenom je to jaksi blbé, nelogické, obsazené nesympatickými herci (přísaham, že kdyby sežrali tu drsnou dceru-rebelku, dal bych 3*) a zbytečně vážné. Filmu s tak blbým námětem by moc prospělo, kdyby v polovině přijelo vojenské komando s šílených vědcem, který pro americkou armádu vyšlechtil rasu lvů zabijáků na bojové operace a teď mu uprchli z tajné podzemní laboratoře.... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky. Pohlední herci, příroda, ale jinak děs běs. Otec vezme své dvě děti (pubertální dcera a o něco mladší klučík) na safari, kde se mají především více sblížit s macechou. Puberťačka, jak jinak, jí nemůže přijít na jméno a i synek by byl raději, kdyby se tatínek nerozvedl. Tatínek má v Africe práci, takže vyšle tuto trojku na výlet, ať se během dne zabaví. Společně se "zkušeným" průvodcem vyrazí s džípem do terénu. A pak už to jde ráz naráz. Průvodce není až tak zkušený. Všude kolem jsou krvelační lvi a trojka tak zůstane uvězněná v autě. Pátračka po nich začne až další den....Jakpak to asi dopadne? Sice se autoři snaží o různé dějové zvraty, ale vše je jaksi těžkopádné a nelogické a po prvních 15 minutách jsem jen čekala, kdy už to skončí...Určitě z toho šlo "vytřískat" víc, škoda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama