Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Standic1 

všechny recenze uživatele

Prakticky nevím co bych na tomto filmu mohl pochválit, i když zase taková bída to nebyla. Plusové body dávám pár scénám, které docela fungovali a vyvolali ve mě trochu napětí. Co mi znechutilo zážitek bylo nesmyslné chování hlavní představitelky, hlavně když už nějakým štěstím získala klíče od vozu, a přežila tak jistou smrt, tak s vozem nabourá (tak u týhle scény mi tekly nervy solidně). Herecké výkony raději hodnotit nebudu, vlastně ani není co... rozhodně se na kořist znovu nepodívám. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu jeden malý a nepovedený filmový omyl. Námět je sice celkem vydařený, ale vše ostatní je špatně. Možná by se za určité klady daly považovat obrázky z africké přírody, které jsou nádherné a plné divoké zvěře. Dokonce i jedni z hlavních aktéru - lvi - jsou vydařeným kouskem tohoto 'hororu'. Dalších 90% celé struktury filmu je přesně tak, jak by to nemělo být. Žádné navození reálné a hororové atmosféry, naprosto nelogické a zmatené chování všech zúčastněných a až směšně předvídatelné situace. Měl to být horor a já se smál těm všem přihlouplým situacím:) [25%] ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Lvi (skuteční, naštěstí né digitální) útočí na ženu (Bridget Moynahan je fajn) a dvě děti v autě i mimo něj, při sledování jsem přemýšlel, jestli je to drama nebo horor, ale díky několika záběrům se dá s uvedeným žánrem souhlasit. Za nějakých 80minut čistého času dojde k zhruba deseti drobným útokům, z nichž jich pár končí trochu drsněji. Žádné veledílo, ale kouká se na něj celkem dobře, téměř průměrný filmík s pár napínavými momenty, nějak těsně pod 50%. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Priebehom diania veľmi podobné filmu Cujo. Len tu je ľudí v aute uväznených viac, je to mäkké a neoblieha ich besný bernardín, ale pár vyhladovaných levov. Nápad s levmi je dobrý a ani prevedenie niektorých scén nie je zlé. Niekde sa dokonca dá cítiť aj atmosféra. To je tak asi všetko, čo môžem pochváliť. Postavy sa chovajú nelogicky a smiešne, vôbec mi ich nebolo ľúto a aj som levom prial, nech sa nažerú. Ak vyvoláva film vo mne takéto pocity - pohŕdanie hlavnými postavami, tak niečo nie je v poriadku. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Televízny námet, video spracovanie...len sa čudujem, že tam nikto nedal nálepku "Based on true story".Takéto filmy nie sú mojou šálkou kávy a nálepka horor je silne zavádzajúca. Úprimné pohľady do očí v závere a Wellerov povel "Let´s go home! " ma donútili spätne premýšľať, či som to náhodu nepozeral nejaký rodinný film :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama