Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

MiaMoonlight odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film na mě působí strašně, nebo spíš uplně otřesně! Kamera hrozná a zpracování nápdoobně. Objeví se dítě s kudličkou a tři chlapi(či kolik jich tam bylo ^^') se začnou klepat jak ratlíci? Ale notak! Prvních 30minut filmu by si zasloužilo takové méně významné +, ale jinak... no sorry, u tohohle se vážně vydržet nedalo. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Když jsem si prošel galerii, tak jsem hned věděl, že se na tohle podívám. A dobře jsem udělal, protože jsem dostal od filmu víc, než jsem čekal. Noční metro, parta náboženských fanatiků a nic netušící cestující totiž zaručují kvalitní hororovou podívanou. Na závěr už snad jen „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď sa musím posťažovať,nájsť práve tento film je na hranici veľkého šťastia.Lebo týmto názvom disponuje veľa filmov a až na tretí krát sa mi podarilo stiahnuť ten pravý,ktorý som chcel vidieť.V pár momentoch som sa pristihol že ani nedýcham a len čakám čo sa bude diať,tak atmosféra v niekoľkých momentoch bola slušná.Len mi prekážalo že stále bola opustená stanica metra ako keby nikto ani nechodil vlakom,áno malo to troška strašidelnosť ale hlavne to malo veľkú dávku naivity.Tie záporné postavy boli fanaticko psychopatický primitívi.Spracovanie bolo odfláknuté a nedomyslené,Aspoň lakačky boli také aké mali byť pôsobivé a mrazivé.Radšej si navliecť kondom na hlavu alebo česať a fénovať Medveďa ako druhý krát pozrieť tento výživný film čo sa týka primitivizmu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek je skvělej, to se tomu upřít rozhodně nedá, málem mě to složilo, jenže pak se to promění v takovej pánbíčkářskej slasher, u kterýho má sice člověk taky chuť vzít tu požární sekeru a vysekat jim ten jejich pomatenej mozek z hlavy, ale jinak už to moc nefunguje, mrtvých sice přibývá v celkem pěkných počtech a občas se zásluhou sekery dočkáme i solidních gore scén, respektive jenom jednou se dočkáme, ale to ostatní zabíjení je už hodně tuctový a nudný a nijak to nezaujme a že by to zachránil konec, to teda taky říct nemůžu. ()

Murrro 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí jeden vtieravý gospelový song, všadeprítomná babča so svojou milosrdnou kompániou a solídne temná atmosféra, najmä v prvej tretine. S ubúdajúcimi postavami však pribúdajú hluché miesta, vzťahy sa nevyostrujú, postavy prakticky neprechádzajú žiadnym vývojom a otvorený záver ešte umocňuje dojem, že z celkom zaujímavého nápadu sa dalo (páčidlom) vytrieskať viac. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama