Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arthur leští stoly v čínské restauraci, hraje na trombon ve školní kapele a pokukuje po chytré, veselé a nekonvenční Lile, které očividně není lhostejný. V okamžiku, kdy Arthur zkouší první nesmělé kroky romantického vztahu, se všechny dlouhodobé vztahy dospělých v jeho okolí rozpadají na kusy a vtahují ho do víru, který změní jeho život navždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů, kterej nejdřív spíš připomíná nějakou telenovelu, kde se hlavně řeší vztahy. Tady je to poněkud vyhrocené, protože je to americký a aby to bylo zajímavý, tak skoro každej charakter má nějakou tu vadu či dvě. V podstatě jsou tam dvě linie - týkající se rozpadu manželství pobucha Glenna a Annie, kteří spolu mají dceru, a agresivní a pobožnej Glenn to všechno špatně nese, a druhá linie obskakuje mladýho kluka Arthura, kterej je svědkem všech těch blbejch vztahů (rodičů atd.) a kterej se seznámí s trochu divnou retro holkou a začne s ní chodit. Má to být asi kontrast mezi zničenými a novým vztahem. Nenašlo se tam nic, co by mě nějak zaujalo, kromě krásy Kate Beckinsale, OlivieThirlby a konce, ke kterýmu bylo jasný, že to dospěje. Nudil jsem se jenom trochu, ale už se na to nikdy nepodívám. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Z hlediska stylu pěkně natočený film, který mi však přijde scénáristicky mírně nedotažený. Obě hlavní linie se totiž dost míjejí a chybí mezi nimi nějaká větší spojitost. Ve výsledku pak vyznívá ta romantická linie příběhu dost utlačovaně a ve vztahu k té druhé i bezvýznamně a zbytečně. Dávám tři hvězdy s tím, že mají hodně nakloněno ke čtyřem... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to jeví jak klasické vztahové drama, kde alfasamička má kolem sebe debilního ex a debilního současnýho, pak má malé dítě s debilním ex a taky má maminku, která si tam občas stoupne do záběru a trousí názory, které nezajímají ani hlavní postavy ani mě jako diváka, pak je tam ještě pár jiných postaviček, ale ty sou tam jen proto, aby se Kate necítila na place osamocena. Někdy v poslední třetině film nabere nečekaný obrat a já z toho co se tam dělo přestal chroupat i mrkev. Jestli má film v něčem sílu tak v nepředvidatelném chování hlavních hrdinů a hereckých výkonech. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale tu jako matka hrála velmi přesvědčivě, ale to je tak všechno, co za něco stálo... Na druhou stranu to celé působí pochmurně, takže na nějaké ty pocity jsem nijak nereagovala... nepřišlo mi to smutný, spíš zbytečně depresivní... Nudilo mě to, bylo to dlouhé, protože sem se koukala na to, jak se každému všechno sere a chybělo mi tu trochu upřímnosti, já nevim... nevěřila sem tomu... bylo to hrozně neosobní, nijak mě to neoslovilo. Ale líbila se mi jedna velká pravda : VČEREJŠEK JE MINULOST, ZÍTŘEK JE ZÁHADA A DNEŠEK JE DAR. ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Smutné drama, plné deprese. Kate poprvé nebyla rozkošná dámička, kterou všichni obletují. Role bezmocné, ubrečené a labilní maminy ji ale též sedla parádně. Jakej si život uděláš, takovej ho máš! Annie měla práci,kamarády a malou holčičku, jenže neuměla být slušná a starostlivá, tak celej její život šel od desíti k pěti. Opravdu reálné drama. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Aj napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v malom meste v Pensylvánii, natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Nové Škótsko, konkrétne v mestách Halifax a Dartmouth. (Real Tom Hardy)
  • David Gordon Green pôvodne len spolupracoval na scenári. O tri roky neskôr sa uvoľnilo miesto režiséra a producenti snímku ho požiadali, či by zároveň aj nerežíroval. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama